תמחור כמה יעלה לי להדפיס מגזין שבועי?

• הוסף לסימניות
מי יכול לתת לי הצעת מחיר על מגזין בן 34 עמודים, צבעוני, A4, ועם 2 סיכות שמהדקות את זה בצדדים.
מגזין שבועי מכל מגזין 20 עותקים.
כמה יעלה לי במחיר הכי נמוך???????

• הוסף לסימניות
מי יכול לתת לי הצעת מחיר על מגזין בן 34 עמודים, צבעוני, A4, ועם 2 סיכות שמהדקות את זה בצדדים.
מגזין שבועי מכל מגזין 20 עותקים.
20 עותקים זה כמות שאינה מצדיקה משלוח,
כך שמומלץ לציין באיזה עיר!

• הוסף לסימניות
מדובר בעבודה של בין 30-80 ש"ח לשבוע,
לא יודע למי יהיה שווה להשתגע על זה.

מומלץ שתפנה לחנות הדפוס הקרובה לביתך, ההבדלים לא מספיק גדולים בשביל להתחשב בהם.

• הוסף לסימניות
מי שלא מתעסק בתחום לא מבין שבתי דפוס לוקחים קמצוץ של כסף!
זה לא נקרא קצת!

• הוסף לסימניות
בני ברק?
תפנה לגרפיק. דפוס איכותי, זול, שירותי, משהו מעולה.
אני עברתי על שורה של בתי דפוס בבני ברק עד שהגעתי אליהם ומאז אני איתם קבוע קבוע.

03-5275165
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רח' בן דוד 22 בני ברק

• הוסף לסימניות
בני ברק?
תפנה לגרפיק. דפוס איכותי, זול, שירותי, משהו מעולה.
אני עברתי על שורה של בתי דפוס בבני ברק עד שהגעתי אליהם ומאז אני איתם קבוע קבוע.

03-5275165
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רח' בן דוד 22 בני ברק
תודה אני מתקשר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה