דרוש מידע כמה יעלה לי מכס והוצאות נלוות??תעזרו לי בבקשה.................

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין מעלי אקספרס 5 עגלות יויה (לי ולכמה חברות) מישהי יודעת כמה יעלה לי מכס??

• הוסף לסימניות
כמה יצא לך ההפרש במחיר בין לקנות כאן להביא משם? (לעגלה אחת)

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין מעלי אקספרס 5 עגלות יויה (לי ולכמה חברות) מישהי יודעת כמה יעלה לי מכס??
לא יודעת מה שמעת, אבל ממה שאני יודעת הן לא שוות 10 שקלים!
מחזיקות מקסימום חצי שנה וגם זה תוך כדי קרעים וכו'.
לעניין עלויות אאל"ט התוספת היא 17% מע"מ ועוד מכס ושילוח.
מסתכם בין 500-600 ₪ בדרך כלל.
מכירה מישהי שמביאה בעצמה מסין ב190 ₪ לעצמה, ומחליפה כל חצי שנה כי זה ממש מתבלה ומתפרק ונקרע.
לא בטוחה בכלל שכדאי להוציא על זה כסף.

אני מזמינה כל דבר אפשרי מחו"ל אבל בדבר כזה לא הייתי מתפשרת, בטיחות ילדיי קודמת לכל.
זה טוב לגיבוי אם נתקעים אבל לא כעגלה קבועה.

• הוסף לסימניות
לתתשומת ליבך:
לא כדאי, לאחר ברור שערכתי מסתבר שאורך חיים של עגלת יויה הוא כארבעה חודשים.

סליחה על הסטיה מהנושא

• הוסף לסימניות
אני יודעת על מישהוא שקנה, ולאחר כל התוספות יצא להם בסביבות ה800 ש"ח (כולל מכס) עדיף להוסיף עוד 100 לקנות חיקוי אחר

• הוסף לסימניות

הדעות חלוקות לגבי האיכות של טיולון יויה מאלי אקספרס.
מכיר אנשים שאהבו מאוד והחזיק להם מעמד המון זמן, כמו למשל אנחנו שיש לנו את הטיולון כבר שנתיים פלוס ומרוצים מאוד, ושמעתי על עוד שממש מרוצים.
כנראה תלוי מאיזה קישור בעלי אקספרס רוכשים את זה.
לגבי הוצאות מכס , במידה ונצפס.... אז כל טיולון כולל הוצאות המכס עולה סה"כ 850 ש"ח.
כלומר כל 5 העגלות יצאו יחד כ 4000 ש"ח.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
יש בארץ לקנות ב900 שח את החיקוי השני עם אחריות. זה כל כך קרוב במחיר ובעיני שווה את זה. לי יש ומרוצה מאד, אבל די חדש בינתיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה