כמה כאב הבדיקת קורונה???

• הוסף לסימניות
יום ראשון שעבר עשיתי בדיקה. והיא היתה לא קצת לא נעימה אבל ממש סביר.
היום עשיתי עוד בדיקה. וזה ממש כאב שאלתי את מי שבדק למה זה כואב לי? לפני זה זה לא כאב לי. אז הוא אמר שכנראה הבדיקה הקודמת לא היית טובה.
שאלה לי אליכם כמה כאב לכם הבדיקה??

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בדיקה בגל הראשון, ולא הרגשתי אותה בכלל.
עשיתי גם לפני שבוע, וחוץ מזה שזה לא נעים זה גם היה ממש כואב.
מה שנראה לי שהבדיקה הראשונה לא היתה טובה.

• הוסף לסימניות
בדיקה קלילה ביותר, בפה - יותר קל ממשטח גרון.
ובאף גם ממש בקלילות.

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהו שעובד בבדיקות שצריך להכניס בתוך האף עמוק כדי שהבדיקה תצא טובה יותר
כי אם לא זה יכול לצאת שלילי, כי הבדיקה לא איכותית\גבולית.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה אבל למה הדיונים הללו מועילים? אם זה ממש כואב אז יבוא אי מי ויימנע מבדיקה?
ואם הבדיקה נעימה וקלילה יבוא אלמוני וייבדק לשווא?
קחו בחשבון ההולכים להיבדק שיכולה להיות אפשרות שזה ייכאב ויכול להיות שלא - - - -

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה אבל למה הדיונים הללו מועילים? אם זה ממש כואב אז יבוא אי מי ויימנע מבדיקה?
ואם הבדיקה נעימה וקלילה יבוא אלמוני וייבדק לשווא?
קחו בחשבון ההולכים להיבדק שיכולה להיות אפשרות שזה ייכאב ויכול להיות שלא - - - -

כל מילה נכונה,
מי שצריך לעשות את הבדיקה- צריך.
אבל קחו בחשבון שאין קשר בין התוצאה לבין חוזק הבדיקה.
כלומר יתכן בדיקה קלילה ממש - בקושי נגיעה ונכונה. מניסיון...
הרבה בריאות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה