כללי כמה לבקש על הקלדה של כזה כתב?

• הוסף לסימניות
מישהו שהציעו לו עבודת הקלדה זו ביקש ממני לשאול כאן כמה לבקש על זה.
יצויין שהמציע מעוניין שהקלדן יהיה עם רקע תורני כדי שהעבודה תזרום יותר טוב בלי טעויות.

קבצים מצורפים

• קלדנות.png
    KB 953.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הוא חייב קלדן עם רקע תורני. אם לא, ההגהות לא יגמרו לעולם...
מה זה?
לפחות פי 1.5 מהרגיל, וגם תוספת על הגהות.

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת את הכתב הזה לגרפולוג...

• הוסף לסימניות
סתם לא חמודים כולכם;)
בעייני הכתב הזה אמנותי ומאוד מצוי אצל אנשים שעוסקים בלימוד.
תראו את החתימות של האמוראים ותגלו כתב מאוד דומה.

• הוסף לסימניות
הכתב לא כזה נוראי , וקלדניות אמורות להתעסק עם כל סוגי הכתב . לא נראה לי שהמחיר משתנה בהתאם לכתב אצל קלדניות ( ממה ששמעתי מהן) אבל אם חשוב לאותו אדם שהקלדן יהיה גבר תורני ולא קלדן שמתעסק בהקלדה אז שיקח לו לפי שעה ושהלקוח יקח בחשבון שזה יכול לעלות לו פי 2 מקלדנית רגילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;914255:
סתם לא חמודים כולכם;)
בעייני הכתב הזה אמנותי ומאוד מצוי אצל אנשים שעוסקים בלימוד.
תראו את החתימות של האמוראים ותגלו כתב מאוד דומה.

תור,כרטיס טיסה לברדיטשוב?;)
איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא...

• הוסף לסימניות
אכן, הכתב הוא של תלמיד חכם גדול מאוד.

• הוסף לסימניות
כקלדנית מנוסה אני יכולה להגיד שהכתב לא כל כך גרוע, זה כתב שבהחלט אפשר ללמוד אותו תוך כמה שורות ולזרום אם זה. ולגבי המחיר - המחיר לא משתנה בהתאם לכתב, אלא אם כן מדובר בכתבים מאוד עתיקים שעל זה יש מחיר של פיענוח כתב יד משהו כמו פעמיים - פעמיים וחצי מהקלדה רגילה. אבל ברור שכלל שהכתב יותר קשה והקלדנית עם פחות רקע תורני יהיו יותר הגהות, ועל ההגהות מבקשים לפי שעה.

• הוסף לסימניות
אני לא קלדן ואין לי תכנון להיות כזה, וללא שום נסיון של קלדנות--
זה כתב גברי רגיל--אני לא מתכווין לכתב גברי של קניות ומסמכים, אלא כתב של עיון בלימוד וכסיכום סוגיא או חבורה,, כך נראה הכתב אצל כל אברך שכותב הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;914193:
הוא חייב קלדן עם רקע תורני. אם לא, ההגהות לא יגמרו לעולם...
מה זה?
לפחות פי 1.5 מהרגיל, וגם תוספת על הגהות.

נכתב ע"י פוינט ק גת;914203:
במקרים כאלו עדיף לבקש לפי שעות
במקרים כאלו, כמובן שעדיף לפי שעות, אך המחיר לשעה מלכתחילה יותר. המחיר תלוי יותר לפי מומחיות המקליד.
והגהה זה מחיר בפני עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה