כללי כמה לדעתכם עולה כזו מודעה

• הוסף לסימניות
הסיפור המלא: לקוח קבוע שלי, פנה אלי, והיה לי עומס באותו זמן, הפנתי אותו לחברה,
היא עשתה לו את העבודה דלהלן, אבל לא סיכמו שום מחיר בינהם.
לאחר מעשה הגרפיקאית ביקשה מחיר יקר מדי לדעתו,
בפניה לרב הוחלט שיבדקו מה ממוצע בשוק לעבודה כזו, וכאן אנו צריכים את עזרתכם,
אם תוכלו לכתוב כמה הייתם לוקחים על עבודה כזו (פרסומת) וכמה שנים אתם בתחום
(שנוכל לקבל התרשמות כוללת) תודה מראש לכל העונים, אנו רוצים להגיע לסיום הפרשה לפני יום הכיפורים.......
אשמח אם ההצעות יגעו באישי, ויהיו אמינות ככל האפשר...

קבצים מצורפים

• מודעה אגודה אחת.jpg
    KB 435.9 · צפיות: 184
  • הוסף לסימניות
שימו לב, זה היה בזמני לחץ (ערב חג שנה שעברה)
היא היתה צריכה לצלם את התמונה, לעטוף את הקופסא, (לאחר שהיא שמה קופסא כהה והלקוח רצה בהיר שיבלוט יותר) וכו'

• הוסף לסימניות
בין 250 ל400, תלוי כמה שנים היא בתחום וכמה נסיון יש לה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת סביבות 300-400

• הוסף לסימניות
אני שנים רבות בתחום ואסביר מה אני חושבת:

גרפיקאיות אחרות ואני בתוכן היינו עושים את העבודה יותר נקייה עם רעיון קריאייטיבי.
הגרפיקאית מצידה השקיעה מחשבה וזמן יקר שלא רואים בעבודה.

- צילמה בעצמה
- השקיעה בתמונה של השקית שתיראה שקופה, שיראו את הרקע מאחורה
- עשתה רקע פטרן בפוטושופ, עם מסיכה עבור הכהיה והבהרה מאחורי הטקסטים והתמונות.
- ישבה על הטיפוגרפיה של הכותרת, עם קונטור וצל.
- חיפשה תמונת רקע של ארבעת המינים.
- כוכב ועוד הבלטות קלות.
- שאר הדברים כגון כמה סקיצות היו ובאיזה שעות ותנאים היא עבדה אין לי מושג,

הלקוח מבחינתו לא רואה את ההשקעה שלה, אלא את התוצר הסופי, כמו שעין בלתי מקצועית רואה.

אני מעריכה את המאמץ שלה ב-500 ש"ח לפחות
הלקוח מבחינתו רואה פלייאר פשוט יחסית ודורש ככל הנראה לשלם רק עד 200 ש"ח
לכן לדעתי שתבקש 450 ש"ח ותסגור את הפרשה אחרת זה יגיע לד"ת.

כל הכתוב לעיל, ע"ס דעתי האישית בלבד, אין לי קשר לסיפור
ואם היו השקעות נוספות מצידה או להיפך הסכום משתנה במעט.

• הוסף לסימניות
500 ש"ח (כך חשבתי עוד בטרם ראיתי תגובות קודמות)

• הוסף לסימניות
יש כאן מעצבים שעובדים בשביל 25-50 ש"ח לשעה?!

מדובר על עבודה שלהערכתי לוקחת כ-10 שעות, כמו שכבר ציינו קודמי.

כמי שנמצא כשנתיים+ בתחום, וכאן מדובר על פרסומת למוצר, לא על לקוח פרטי שמעצב אלבום דיגיטלי.

נראה לי שלא הייתי פוחת מ-1000 ש"ח. (מתחיל ב-1500, ובסוף יורד קצת... כולם רוצים הנחות.)

ואם יש מעצב שמעצב מודעה כזו בשעתיים, כנראה שהוא מאד מקצועי, ומגיע לו כל שקל. (ובלי להתייחס לעיצוב הספציפי, שלא דורש כרגע ביקורת, אלא רק על העבודה).

תתחילו להעריך את המקצועיות שלכם.

• הוסף לסימניות
אפשר לארגן לי כמה לקוחות שמשלמים כאלה סכומים על כזו עבודה, שלדעתי היא לא ברמה מאוד גבוהה (אם בכלל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;645893:
אפשר לארגן לי כמה לקוחות שמשלמים כאלה סכומים על כזו עבודה, שלדעתי היא לא ברמה מאוד גבוהה (אם בכלל)

לא דיברתי על הרמה אלא על העבודה עצמה.

לגבי הרמה כל אחד בוחר את המעצב שמתאים לו. (ויש לי ביקורת על העיצוב, כמו שלאחרים יש ביקורת על העיצובים שלי).

ושעה של מעצב שווה לפחות מאה ש"ח, אם לא מאתיים, והיה כאן פעם לינק לאתר של יהושע, למחשב לגרפיקאים.

ודרך אגב, עיצוב מודעת פרסומת לעסקים קטנים, עולה כ-1000 ש"ח, בלי קשר לזמן העבודה.

בסכום של 400 ש"ח מעצבים לך חינם במחלקת הגרפיקה של העיתון... העיקר תשלם על המקום של המודעה (בעמוד אחד לפני אחרון, בצד שמאל למטה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;645892:
יש כאן מעצבים שעובדים בשביל 25-50 ש"ח לשעה?!

מדובר על עבודה שלהערכתי לוקחת כ-10 שעות, כמו שכבר ציינו קודמי.

כמי שנמצא כשנתיים+ בתחום, וכאן מדובר על פרסומת למוצר, לא על לקוח פרטי שמעצב אלבום דיגיטלי.

נראה לי שלא הייתי פוחת מ-1000 ש"ח. (מתחיל ב-1500, ובסוף יורד קצת... כולם רוצים הנחות.)

ואם יש מעצב שמעצב מודעה כזו בשעתיים, כנראה שהוא מאד מקצועי, ומגיע לו כל שקל. (ובלי להתייחס לעיצוב הספציפי, שלא דורש כרגע ביקורת, אלא רק על העבודה).

תתחילו להעריך את המקצועיות שלכם.

קצת נסחפת הייתי אומר...
למרות שאני מראשי הצועקים נגד זילות המקצוע, למיטב ידיעתי, רוב המעצבים הקטנים והבינוניים עובדים בתעריף שבין 50 ל120 ש"ח לשעה.

בהערכה גסה ונדיבה, עבודה כזו יכולה לקחת משהו כמו 3-5 שעות עבודה (כולל צילום המוצר, סגירה לדפוס, שליחה במייל וכו' וכו'..)

לדעתי, המחיר צריך להיות בסביבות 500 ש"ח באופן אידיאלי, ואף פחות במקרה הפחות טוב...

• הוסף לסימניות
נזכרתי במשהו.

לפני כחודש הלכתי לקחת מוצר מבית הדפוס, ראיתי שם אחד שלקח ארגזים של מודעות-פליירים למסעדה (לא משנה היכן).

ביקשתי רשות להציץ, והזדעזעתי. זה נראה כמו מודעה שעוצבה בוורד.

לשאלתי ענה לי, כי הגרפיקאית שפעם לקחה לו 600 ש"ח לעיצוב פלייר, רצתה הפעם 850.

פלייר פשוט, לוגו של המסעדה, תמונה מתאימה, ושני מבצעים לחודש ימים. (עבודה של שעתיים - שלש להערכתי. בלי קופי, בלי רעיון עיצובי, בלי צילומים וכו'. פשוט עיצוב שמתבסס על מודעות קודמות).

אז הוא החליט לחסוך, ועיצב לבד. וזו היתה התוצאה.

אבל זה לא נורא - אמר לי - העיקר לשמור קשר עם הלקוחות.

אם לא תעבדו בחינם, אז הלקוחות ילמדו שצריכים לשלם. גם לנגר שילמתי פעם, למרות שאני יודע לדפוק מסמרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;645892:
אם יש מעצב שמעצב מודעה כזו בשעתיים, כנראה שהוא מאד מקצועי
תודה על הפירגון :D

...רק לי נראה שמשך הזמן של עבודה כזו עבור גרפיקאי סטנדרטי, היודע היטב את מלאכתו, הוא גג שעתיים??? :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;645901:
קצת נסחפת הייתי אומר...
למרות שאני מראשי הצועקים נגד זילות המקצוע, למיטב ידיעתי, רוב המעצבים הקטנים והבינוניים עובדים בתעריף שבין 50 ל120 ש"ח לשעה.

בהערכה גסה ונדיבה, עבודה כזו יכולה לקחת משהו כמו 3-5 שעות עבודה (כולל צילום המוצר, סגירה לדפוס, שליחה במייל וכו' וכו'..)

לדעתי, המחיר צריך להיות בסביבות 500 ש"ח באופן אידיאלי, ואף פחות במקרה הפחות טוב...

שייע!

5 שעות עבודה, עם תיקונים של הלקוח, וצילום נוסף, ושוב תיקונים, אתה מגיע בקלות ל10 שעות.

תיזכר איך זה עובד.

מסבירים לך במה מדובר, אתה מעריך שזה יקח לך שעתיים, בסוף העיצוב לא מצא חן בעיניך ואתה מוצא את עצמך יושב עוד שעה.

אחר כך תורו של הלקוח, את זה תזיז, כאן תגדיל, ופה לא מספיק בולט. אתה יושב חצי שעה לתקן, ועוד שעה נוספת לשפץ את העיצוב מהתיקונים.

ולא דיברנו על התייעצות בפורום שלוקחת יומיים :)

ואם אתה כזה מהיר, וכל דבר לוקח לך ממש כמה דקות למה שלא תקבל תמורה על המקצועיות שלך?

ודרך אגב, שמעתי פעם כי הלוגו של נביעות (עיגול של מים), נעשה ב-5 דקות (brush באילוס), ושולם ב-5 ספרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;645911:
תודה על הפירגון :D

...רק לי נראה שמשך הזמן של עבודה כזו עבור גרפיקאי סטנדרטי, היודע היטב את מלאכתו, הוא גג שעתיים??? :cool:

מעצב גרפי (לא גרפיקאי), אולי לא יעשה כזו עבודה, אבל זה לא לוקח שעתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;645918:
מעצב גרפי (לא גרפיקאי), אולי לא יעשה כזו עבודה, אבל זה לא לוקח שעתיים.
אדוני הנכבד עד למאד.
היות וקשה לי להניח שתחת ידיך עברו חמישית ממספר המודעות שעברו תחת ידי*, ארשה לי להתעקש:
זוהי עבודה שתיקח גג שעתיים, לגרפיקאי סטנדרטי ומיומן. (כמובן במידה והלקוח לא סובל מסכיזורפנית יתר).

*זה אינו עלבון, האמן לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;645916:
שייע!

5 שעות עבודה, עם תיקונים של הלקוח, וצילום נוסף, ושוב תיקונים, אתה מגיע בקלות ל10 שעות.

תיזכר איך זה עובד.

מסבירים לך במה מדובר, אתה מעריך שזה יקח לך שעתיים, בסוף העיצוב לא מצא חן בעיניך ואתה מוצא את עצמך יושב עוד שעה.

אחר כך תורו של הלקוח, את זה תזיז, כאן תגדיל, ופה לא מספיק בולט. אתה יושב חצי שעה לתקן, ועוד שעה נוספת לשפץ את העיצוב מהתיקונים.

ולא דיברנו על התייעצות בפורום שלוקחת יומיים :)

ואם אתה כזה מהיר, וכל דבר לוקח לך ממש כמה דקות למה שלא תקבל תמורה על המקצועיות שלך?

ודרך אגב, שמעתי פעם כי הלוגו של נביעות (עיגול של מים), נעשה ב-5 דקות (brush באילוס), ושולם ב-5 ספרות.

במקרה וזה לקח 10 שעות זה מעיד על התנהלות לקויה שמקורה כנראה בהיות הגרפיקאי מתחיל ואין שום סיבה שהלקוח יספוג את זה.
העבודה נחמדה מאד ושווה את הסכומים שנקבו לעיל ולא יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;645944:
במקרה וזה לקח 10 שעות זה מעיד על התנהלות לקויה שמקורה כנראה בהיות הגרפיקאי מתחיל ואין שום סיבה שהלקוח יספוג את זה.
העבודה נחמדה מאד ושווה את הסכומים שנקבו לעיל ולא יותר.

אולי אני עדיין בגדר מתחיל...:)

העבודה כמות שהיא אכן די פשוטה, "ולא אמורה" לקחת יותר משלש שעות עבודה.

אם זאת יש להביא בחשבון את הצילומים כפי שנכתב לעיל, וצילום גם לוקח זמן, מה גם שהיה סט שני של צילומים.

ואם נוסיף את הערות הלקוח, אפשר בקלות להכפיל את זמן העבודה.

יתכן כי הגזמתי קצת באמרי שזו עבודה של 10 שעות, אבל קצת קשה להביע עמדה בנוגע לעבודות של אחרים, כי אילו זה היה בא לפתחי, הייתי אכן דורש 1000 ש"ח, אבל בסופו של יום מצדיק את התמורה.

לעומת זאת לא הייתי מתפשר על 500 ש"ח ומביא עבודה פחות מושקעת.

כי עיצוב של פלייר לפי דעתי צריך לנוע בסביבות ה-1000 ש"ח, אא"כ זו עבודה של וורד.

• הוסף לסימניות
אולי אין לי כ"כ מושגים, אבל בעירנו הקטנה (אשדוד) עיצוב של מודעה שאמורה להיכנס למקומונים, ברמה ומושקעת, נעה בסביבות 500 ש"ח.
על הרמה הזו לא היו מבקשים יותר מ-200!!!!!!!!!!!!
ולא משנה כמה שעות הושקעו בעבודה.
1000 ש"ח ובקירוב זה רק למודעות שיוצאות לפירסומים נרחבים
(כמובן שמדובר בגרפיקאים מתחילים ובינוניים...).

מישהו מסכים איתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה