מידע שימושי כמה להערכתכם שווה כזה שולחן + 6 הכסאות כשזה חדש מהחנות

• הוסף לסימניות
מדובר על שולחן עץ אגוז אפריקאי
גודל שולחן: 220*95
+6 כסאות
unnamed_2.jpg
unnamed_3.jpg

• הוסף לסימניות
קשה לתמחר פריט עיצובי, זה תלוי בהרבה פרמטרים (מי המעצב, מותג וכו').

• הוסף לסימניות
בוא נגיד ככה...
בתקופה הזו לא שווה לשאול :)
סוף שנה והרהיטים במחירים נמוכים בטירוף...
כך שלקנות יד 2,שזה בלי אחריות ועוד יש לך עלות הובלה-
הייתי משלמת 2500 חנוק...

• הוסף לסימניות
אגב
מישהו יודע אם "עץ אגוז אפריקאי" זה סוג עץ (או צבע)
ואם כן איזה ?
מה האיכות שלו?
@חפציבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא שווה הרבה יותר??
אני פשוט רוצה לדעת כמה עולה כזה חדש בחנות לא יד 2
אהה... אין לי מושג חדש..
אבל שוב
הכל יחסי לתקופה
עכשיו המחירים ממש נמוכים, ובדצמבר הם יהיו עוד יותר נמוכים...

בוא נגיד שזה שולחן מאוד יפה, והגיוני שיעלה סביב ה8000 (לא במחירי סוף שנה, כן?)

• הוסף לסימניות
את האמת? לי היו שולחן וכסאות למכירה, לא מתקרב לרמה הזו אבל כן במצב מצויין וציפיתי למכור אותם ב800, אח''כ בפחות, בסוף הבנתי שאנשים שרוצים משהו טוב - נכנסים לחנות מומלצת, ומי שרוצה יד שניה - בגלל שהוא מחפש זול - לא מוכן לשלם את השווי האמיתי
בקיצור, בסוף מסרתי לקרובי משפחה בחינם
לפעמים גם צריך לפנות את החפצים במהירות, אולי גם זו סיבה למחירים הנמוכים...
בכל אופן, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תלוי מאד מיהו היצרן (איכות).
העיצוב הוא רק חלק מהסל.
ואגב,
אהבתי מאד את הכסאות

• הוסף לסימניות
זה לא פריט עיצובי...........
זה שולחן וכסאות של חבר שמוכר
ומעניין אותי כמה זה עולה כשזה חדש מהחנות
יש משהו בעיצוב הזה שהוא פחות פרקטי (למשל, הרגל של השולחן וזה שלרגליים של הכיסאות אין חיזוקים), המחיר הגבוה שאפשר לדרוש עליו הוא בגלל העיצוב.
מה זה אגוז אפריקאי? יש לכם מושג?
סוג של עץ.

• הוסף לסימניות
איפה מומלץ לחפש כסאות ושלחנות במחיר טוב ואיכותי בסוף השנה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה