רק?כמו מחיר של שכירות לחודש בירושלים
זה מאד תלוי איפה בירושלים.רק?
זה יוצא כמעט שבועיים וכולל מצעים וכו'
תלוי.ממש יעזור לי!!
לא נראה לי יותר מחודש שכירות.כיכר השבת
אפשר לאמר שזה טווח רחבלדעתי הגיוני בין 8,000 ל 15,000
כמה זה כסף רציני?לא נראה לי יותר מחודש שכירות.
זו דירה קטנה.
הכסף הרציני הולך על הדירות הענקות במרכז רוממה.
שוב - הכל תלוי אם באמת מוצאים מישהו שמוכן לשלם.כמה זה כסף רציני?
על דירה גדולה 12-14 מיטות, מרחק 10 ד' מגור ובעלז?
זה לא האזור הכי מבוקש. מידיעה.ככר השבת זה לכאורה יעד מועדף לחוציניקים- שמחות בית השואבה, שוק 4 מינים וכו'
לא יודעת מחיר, אבל היות וזה היצע וביקוש.. כנראה ברף הגבוה
אפשר לקבל כל סכוםברשות מרנן ורבנן...
אני קופץ על האשכול
אחד, שתיים, שלוש......
כמה אפשר לקבל על דירת 3 חדרים חדשה בבניין חדש
ממש יפה ומטופחת וכו'.
5 מיטות רגילות
עם אפ' למיטות מתקפלות
באזור בר אילן
לחג הסוכות [אולי משבת לפני]
אמרו לי שאפ' לקבל 18000 ש''ח-נראה לעם ריאלי?
אני שואל על מחיר לתושבי חו''ל
בלי להיכנס לדיון על גוזמה ורשעות....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים