לא יותר פשוט לשאול את האולם כמה לוקחים? לגבי הסטנדרט כדאי להגיד לאיזה רמה של אולמות אחרות זה שייך ולפי זה נדע לענות.וכמה זה הסטנדרט?
את זה אף אחד לא ביקש לכתוב אם יש לכם מידע תכתבו ואם לא לאלא יותר פשוט לשאול את האולם כמה לוקחים?
ראית את הכותרת??את זה אף אחד לא ביקש לכתוב אם יש לכם מידע תכתבו ואם לא לא
איזה כותרת?ראית את הכותרת??
חכם עיניו בראשו...
זו כותרת האשכול:איזה כותרת?
נכון. אבל אף אחד לא ביקש לענות ככה כולם יודעים שאפשר לברר אצל בעלי האולם והחכם שכלו בקדקדוזו כותרת האשכול:
דרוש מידע כמה לוקחים למנה לחתונה באולם הגפן בביתר
אולי כבודו יואיל לפרט מה זה "לענות ככה"?נכון. אבל אף אחד לא ביקש לענות ככה כולם יודעים שאפשר לברר אצל בעלי האולם והחכם שכלו בקדקדו
על זה שאמרתם לא יותר פשוט לשאול את האולם כמה לוקחים?אולי כבודו יואיל לפרט מה זה "לענות ככה"?
חבל שאתה כל כך כועס, אולי כוס מים קרים יעזור?על זה שאמרתם לא יותר פשוט לשאול את האולם כמה לוקחים?
מי ששאל את השאלה גם ידע על אופציה זו ולא רצה משום מה להשתמש בזה וביקש מידע בצורה אחרת!!!!!!!!!!
לא יותר פשוט לשאול את האולם כמה לוקחים? לגבי הסטנדרט כדאי להגיד לאיזה רמה של אולמות אחרות זה שייך ולפי זה נדע לענות.
את זה אף אחד לא ביקש לכתוב אם יש לכם מידע תכתבו ואם לא לא
ראית את הכותרת??
חכם עיניו בראשו...
איזה כותרת?
זו כותרת האשכול:
דרוש מידע כמה לוקחים למנה לחתונה באולם הגפן בביתר
נכון. אבל אף אחד לא ביקש לענות ככה כולם יודעים שאפשר לברר אצל בעלי האולם והחכם שכלו בקדקדו
אולי כבודו יואיל לפרט מה זה "לענות ככה"?
לא ברור לי הדיון הזה וככל הנראה מיצה את עצמו.
על זה שאמרתם לא יותר פשוט לשאול את האולם כמה לוקחים?
מי ששאל את השאלה גם ידע על אופציה זו ולא רצה משום מה להשתמש בזה וביקש מידע בצורה אחרת!!!!!!!!!!
את יודעת להסביר את זה אולי? כי אני לא מבינה את הסיטואציה..וואו.
מי כועס ח"ו?חבל שאתה כל כך כועס, אולי כוס מים קרים יעזור?
הכל בסדר, אדם שאל שאלה ונתתי את תשובתי בצורה נעימה והגיונית, לא ברור על מה הסער.
את יודעת להסביר את זה אולי? כי אני לא מבינה את הסיטואציה..
או שזה בדיוק מה שנקרא "טרול"???
מי כועס ח"ו?
התכוונתי רק להעיר שאין צורך לענות תשובה זו!!!!!!!
ואת זה מבינים כבר בתגובה ראשונה שלי ובדברים אלו אני מסיים את הדיון על זה
...
לא ברור.
ומנסיון - אין מה לענות כי זה לא יגמר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים