כללי כמה לוקחים על יצירת מפתחות בספר?

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעמד ספר פרשנויות על פרשת השבוע, ורוצים
שאוציא גם מפתחות.
השאלות:
א. איך עושים זאת, האם זה באוטומט? ואם כן, איך?
ב. כמה תוספת לוקחים על זה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
א. אם הטקסט למפתחות מוגדר כסגנון תו יש סקריפט באתר של עדי רביד.
ב. לענ"ד אם הוא מסובך לפי שעות.

אבל דומני שהתכוונת לתוכן ולא למפתחות.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לתוכן. את זה אני מכירה.
התכוונתי למפתחות כמו שמוצאים בסוף הספר.

• הוסף לסימניות
איזה מפתחות?
מפתח ספרים?
מפתח פסוקים ומאמרי חז"ל?
מפתח עניינים כללי? מפורט?

יש כל מיני סוגים של מפתחות

• הוסף לסימניות
זהו שאני לא כל כך מבינה בזה כי מעולם לא עשיתי.
אני מניחה שהכוונה לסוג המפתחות כמו שיש בשש"כ.
מפתח עניינים כללי
הספר באנגלית, אז גם המפתחות כמובן יהיו באנגלית.

• הוסף לסימניות
צריך אדם שיודע לערוך מפתחות בשביל כזה דבר. זו מומחיות מיוחדת.

אפשר ליצור סגנון תו מיוחד, ולקרוא ללקוח שישב על האינדי ויחיל אותו במקומות המתאימים.
וצריך להביא בחשבון שאם יש על הטקסט סגנון תו אחר, הוא יתבטל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה