כללי כמה לוקחים על עיצוב של פנקס קבלות A5?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אצלנו לא לוקחים (:
אני עובדת בחברה להפקות דפוס, וזה הדבר היחיד שעיצובו כלול במחיר ההדפסה.

• הוסף לסימניות
לי רצו לקחת על זה 300 ומשהו ש"ח, סברתי שזה יקר, ואכן, בסוף הסתדרתי...

• הוסף לסימניות
300 ש"ח על עיצוב פנקסי קבלות, או על הדפסתם?

• הוסף לסימניות
בבתי דפוס זה שרות כלול במחיר ההדפסה
במקומות אחרים גובים על זה תוספת קטנה (בהנחה שעשו עוד עבודות עיצוב כמו לוגו, כרטיס ביקור וכדו')
אם עבדת רק על קבלות? דהיינו הוספת את הלוגו ו2-3 שורות של כתובות וטלפונים כמה את יכולה לבקש על זה 30-50 ש"ח?
אם עיצבת משהו מיוחד, אולי מקורי שלא היה כמוהו, או צבעוני המחיר הוא אחר...

• הוסף לסימניות
עבדתי עם בית דפוס
והמחיר שלוקחים על עיצוב פנקס קבלות מגרפיקה שהייתה לנו מוכנה לקחנו 20 שח
והיה מחיר נפרד להדפסה

• הוסף לסימניות
על עיצוב. זה לא רק כיתוב ושורות אלא כולל עוד תוספות עיצוביות - רקע, עיטורים וכו'
אז לא מקבלים על זה כלום? כי זה בא באופן עצמאי, בלי קשר לעיצובים אחרים כמו כרטיס ביקור, ניירת וכד'

• הוסף לסימניות
זה מה שאני לוקחת:
עיצוב קבלה סטנדרטית (מסקיצה מוכנה) - 50 ש"ח.
עיצוב קבלה / טופס מיוחד - 100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
כלול במחיר ההדפסה לפרטים באישי

• הוסף לסימניות
כמה שלוקחים על ההידוק של הפנקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;407238:
לי רצו לקחת על זה 300 ומשהו ש"ח, סברתי שזה יקר, ואכן, בסוף הסתדרתי...
רצו לקחת לי 350 בערך על עיצוב, כלומר: לשים לוגו ולשנות פרטים, ועוד 300 ומשהו על הדפסת 10 פנקסים סה"כ יצא לי 800 ש"ח כמעט, ל10 פנקסים, ועיצבתי באותו מקום גם לוגו ומודעת פרסומת, זה היה נראה לי מחיר גבוה ביותר, ואני רואה שאני צודקת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;407244:
אם עבדת רק על קבלות? דהיינו הוספת את הלוגו ו2-3 שורות של כתובות וטלפונים כמה את יכולה לבקש על זה 30-50 ש"ח?
...

כמה כבר אפשר לבקש
זה רק 3 שורות כולל הקלדה, לצרוב את הרקע של הלוגו, לסגור לדפוס ולשלוח פעמיים להגהה. ואז מתברר שהמזכיר שהזמין אצלך את העבודה, בכלל לא המחליט וצריך לחכות לבוס שיחזור מנסיעה והוא בכלל התכוון שיהיה בפונט אחר

זה אף פעם לא רק 3 שורות
ואין דבר כזה עבודה ב20 שקל
החשמל של המחשב עולה יותר

וגם אם באמת זה לקח לכם 5 דקות (כי אתם מקצוענים וזריזים) אז רק על זה מגיע לכם כפול

אני לא בא בגישה של נזק לשאר הגרפיקאים שהלקוחות תמיד אומרים שיש מישהו יותר זול שעושה להם את זה ב15 שקל
אלא נזק לכם לתדמית העצמית
כל גרפיקאי מחזיק מחשב שעולה מינימום 2000 שח (לא כולל תוכנות שמותקנות בגרסת ניסיון;))
+ זמן העבודה
אי אפשר לעשות עבודה ב20 שקל גם אם זה צ'יק צ'ק

ללקוחות טובים שמתעקשים שזה יקח מקסימום 10 דקות אני תמיד אומר
המחיר הוא מינימום 100 ש"ח, עם זה באמת יגמר ב 10 דקות אתה מקבל את זה ב50
וזה תמיד לוקח יותר מ 10 דקות

• הוסף לסימניות
כולם צודקים.
עיצוב קבלה זה באמת לא עבודה לגרפיקאים משקיענים
זה עבודה לבית דפוס שעושה עבודות "על המשקל"
וכמו שכתב אביגדור שעל הידוקים, דבק, פרופורציה, מיספור וכדו' לא לוקחים כסף בנפרד כך על "עיצוב" קבלה לא לוקחים כסף בנפרד!
ואם כבר עשו אצלכם לוגו/כרטיס ביקור וכדו' ושילמו על זה מחיר נורמלי הקבלה היא גם "על הדרך" כי באמת, ביננו, כמה משקיעים בקבלה?

• הוסף לסימניות
אני רואה שאני צריכה להסביר קצת יותר טוב מה המקרה:
מדובר בחברה שלי שביקשה פנקס קבלות. היא רצתה אותו שונה מהמקובל - כלומר עם קישוטים ותוספות מילוליות מעבר לסטנדרט. בגלל שהיא ישבה איתי לאורך כל זמן העבודה ונתנה כל הזמן הערות זה גרם לזה שהעבודה לקחה כמה שעות. אז ברור לי שפעם הבאה (גם אם זו חברה טובה) אני לא עושה עבודה כשמישהו "יושב לי על הזנב", אבל השאלה שלי עכשיו היא האם בגלל שזה לקח יותר זמן, מוצדק לקחת יותר כסף ממה שאנשים כתבו פה.
אגב, לדעתי, גם אם הייתי יושבת על זה לבד רק עפ"י הזמנה, זה היה לוקח עוד זמן עם כל התיקונים שהייתי מקבלת בהמשך, (כאמור בגלל שהיא רצתה משהו חריג).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה