כללי כמה לוקחים על עיצוב תמונת מחזור לגן? אשמח לדעת בהקדם.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 200₪ כבר כמה שנים.
אבל אין הרבה גננות שמוכנות לשלם.
יש הבדל עצום במחירים לרמת העיצוב.
יש גם שיקחו 100₪ אבל עיצוב מינימליסטי בלי מחשבה ורעיון... רקע פשוט, ריבועים כותרת וזהו...
כמו שאמרו קודמי לקחתי נטו לתיק עבודות.. ריווחי זה לא.. אלא אם כן את עובדת עם תבניות ואת עושה פחות או יותר לכל הגנים אותו דבר, ורק משנה פה ושם.

• הוסף לסימניות
ומה עם שמות הילדים בגן??

• הוסף לסימניות
היום קרתה לי סיטואציה דומה. גננת שעובדת איתי, ביקשה ממני לעצב לה תמונת מחזור בנושא 70 שנה למדינת ישראל. אמרתי לה 70 ש"ח, היא פתחה פה וטענה שאחד מהאנשים שעושים אצלנו בעיר עושה את זה ב-30 ש"ח. לא התחלתי להתווכח, פשוט השארתי אותה ללא מילים, לאחר חצי שעה שלחתי לה הודעה שאני אעשה לה ב-20 ש"ח. את האמת? חוץ מלהדביק כמה אלמנטים על התמונה אני לא הולכת לעשות הרבה.

• הוסף לסימניות
היום קרתה לי סיטואציה דומה. גננת שעובדת איתי, ביקשה ממני לעצב לה תמונת מחזור בנושא 70 שנה למדינת ישראל. אמרתי לה 70 ש"ח, היא פתחה פה וטענה שאחד מהאנשים שעושים אצלנו בעיר עושה את זה ב-30 ש"ח. לא התחלתי להתווכח, פשוט השארתי אותה ללא מילים, לאחר חצי שעה שלחתי לה הודעה שאני אעשה לה ב-20 ש"ח. את האמת? חוץ מלהדביק כמה אלמנטים על התמונה אני לא הולכת לעשות הרבה.

מה זה נקרא "לעצב תמונת מחזור"?
רק רקע?
ואז יהיה לה מליון תיקונים ותעבדי בשקל לשעה בערך...

• הוסף לסימניות
חשוב להדגיש לה שאת מעצבת לה משהו שעולה 20₪, אחרת היא חושבת שזה השוק ועוד שנה תבוא למישהי אחרת בטענה שעשו לה ב20₪. זה הורס את השוק ושם לנו המעצבות מקלות בגלגלים..
היתה לי גננת שרצתה ב50 ואמרתי לה שאני לא עושה ב50.הלכה למישהי אחרת שעשתה לה בסכום הנל והתוצאה היתה בהתאם.
יש כאלו שבנויות לזה ויש כאלו שלא יכולות לעבוד חפיף..זה או לעשות מקצועי ויפה או לא לעשות...

רק רקע?
ואז יהיה לה מליון תיקונים ותעבדי בשקל לשעה בערך...

• הוסף לסימניות
רק רקע?
ה-"רק רקע" הזה עולה ביוקר...
ומה עם להעמיד את תמונות הילדים? זה לא לוקח את הזמן שלו? ואם יוצאת תמונה לא מאוד חדה, שבי ותעבדי עליה קצת...
ואח"כ תדרשי פחות ממחיר של בייביסיטר לשעה!

על בקשות של "רק רקע ושני פרחים...ו---זהו..." - אני לוקחת 50 ש"ח... שזה קצת...
אם את מבקשת 20, אז אל תבקשי כלום... זה אותו הדבר! זה אפילו לא מספיק לקניית גלידה לכבוד שבת...

• הוסף לסימניות
הבסיס תמיד עזר לי וכמובן שיניתי כל פעם סגנוו ועיצוב,
ויצא לי בערך 100 לשעה

• הוסף לסימניות
ה-"רק רקע" הזה עולה ביוקר...
ומה עם להעמיד את תמונות הילדים? זה לא לוקח את הזמן שלו? ואם יוצאת תמונה לא מאוד חדה, שבי ותעבדי עליה קצת...
ואח"כ תדרשי פחות ממחיר של בייביסיטר לשעה!

על בקשות של "רק רקע ושני פרחים...ו---זהו..." - אני לוקחת 50 ש"ח... שזה קצת...
אם את מבקשת 20, אז אל תבקשי כלום... זה אותו הדבר! זה אפילו לא מספיק לקניית גלידה לכבוד שבת...

רק רקע התכוונתי ללא תמונות הילדים.
לא מאמינה שב-20 שקל היא עשתה לה כולל תמונות...

יוצא לי להכין גרפיקה של דף רקע למורה ב-20 ש"ח
אבל הדף הוא דף רקע ותו לא.
היא שמה עליו מה שבאלה....

• הוסף לסימניות
רק רקע התכוונתי ללא תמונות הילדים.
לא מאמינה שב-20 שקל היא עשתה לה כולל תמונות...
אבל היא אומרת שביקשו ממנה תמונת מחזור. אז זה לא נקרא- "רק רקע..."
למרות שבינינו, כל לקוח רוצה "רק..." אבל מ-"רק...." ועד לתוצאה המוגמרת יש הבדלי שמים וארץ...

• הוסף לסימניות
אבל היא אומרת שביקשו ממנה תמונת מחזור. אז זה לא נקרא- "רק רקע..."
למרות שבינינו, כל לקוח רוצה "רק..." אבל מ-"רק...." ועד לתוצאה המוגמרת יש הבדלי שמים וארץ...

אז היא עבדה בהתנדבות או ב-חצי שקל לשעת עבודה...
קורה..

• הוסף לסימניות
האם נשמע לכם הגיוני שצלמת לוקחת לפי 10 ש"ח לתמונה כולל עיצוב, צילום ופיתוח?
היא אמרה לי שהיא שאלה כמה צלמות והן אמרו לה שזה מה שהן לוקחות, אמרתי לה שאני אשאל בשבילה אם זה הגיוני המחיר הזה?!:rolleyes::eek:
יש הרבה שלוקחות כזה מחיר, 10-12 אם כי בשנה האחרונה זה קצת התייקר.
זה בערך 2 שעות עבודה הצילום, ועוד כשעה גרפיקה... כ60 ש"ח לשעה אחרי הוצאות, לא הרבה,אבל יש מספיק שזה שווה להם, ובעיקר כאלו שמוכרים מתנות לסוף שנה זה שווה להם שיכירו אותם

• הוסף לסימניות
סליחה על התגובה
אבל בשביל 20 ש"ח לא שווה לפתוח את המחשב...
בשביל להדביק כמה אלמנטים שתיקח ילדה בת 14 שתעשה לה את זה בוורד
לא שאני מזלזלת בעבודות אבל 20 ש"ח זה מרגיש לי מכולת

• הוסף לסימניות
כך בדיוק העפתי את הגננות שפנו אלי
סליחה על התיאור אבל ממש כך
חברה שלי שהיא גננת ביקשה ממני הצעת מחיר לעיצוב כזה ואמרתי לה 400 ש"ח
היא כמעט התעלפה ואמרה לי שבכל שנה היא שילמה 40 ש"ח והיא חשבה להשקיע לכן היא פנתה אלי וחשבה שאקח לה 60 או 70 מקסימום
יותר היא לא פונה אלי בקשר לגן שלה
אבל כשבעלה היה צריך להוציא קונטרס רציני וחיפש מישהי מקצועית - אני הייתי הכתובת :D

• הוסף לסימניות
סליחה על התגובה
אבל בשביל 20 ש"ח לא שווה לפתוח את המחשב...
בשביל להדביק כמה אלמנטים שתיקח ילדה בת 14 שתעשה לה את זה בוורד
לא שאני מזלזלת בעבודות אבל 20 ש"ח זה מרגיש לי מכולת
זה מרגיש גם לי מכולת, אבל לצערי כל התחום הזה התחיל להרגיש כמו מכולת, כשיש מגוון של בתי דפוס שעושים את זה במחירי שוק ומקומות של עיצוב ופיתוח תמונות שמעצבים כל דבר במחירי רצפה אני לא מצפה שגננת או בכלל צלם ישלמו לי מחיר בהתאם.
לפני חודש לערך סיימתי לעצב 4 אלבומים דיגיטליים והצלם שילם לי 1000 שקל, הייתי בהלם שזה היה התשלום, וכך הבנתי עד כמה המצב נהיה רעוע בתחום.

• הוסף לסימניות
זה מרגיש גם לי מכולת, אבל לצערי כל התחום הזה התחיל להרגיש כמו מכולת, כשיש מגוון של בתי דפוס שעושים את זה במחירי שוק ומקומות של עיצוב ופיתוח תמונות שמעצבים כל דבר במחירי רצפה אני לא מצפה שגננת או בכלל צלם ישלמו לי מחיר בהתאם.
לפני חודש לערך סיימתי לעצב 4 אלבומים דיגיטליים והצלם שילם לי 1000 שקל, הייתי בהלם שזה היה התשלום, וכך הבנתי עד כמה המצב נהיה רעוע בתחום.

מזה "הייתי בהלם" לא סיכמתם מחיר מראש???
את לא עובדת נכון........

• הוסף לסימניות
שרותי הגרפיקה של בתי הדפוס נועדו באמת לאנשים שרוצים מינימום השקעה בעיצוב ולכן המחיר בהתאם, זה לא אומר שגרפיקאים צריכים להתחרות במחירים האלו... לקוח שאומר לי , אבל בבית דפוס זה עולה 30 ש"ח אני אומרת לו שהוא בשמחה יכול ללכת לבית דפוס אדרבה זה באמת יחסוך לך הרבה כסף...
זה תלוי מאד כמה את מעריכה את העבודה שלך וכמה היא שווה בעיניך, איך שאת תרגישי ככה תשדרי ללקוח.. ובאמת אחד הלקחים שהפקתי זה שלא שווה לעבוד עם אנשים פרטיים שצריכים עבודות פשוטות ורוצים לשלם כמה שפחות. זה מתכון להרבה תיקונים ותלונות וסתם גורם תיסכול.
קשה בהתחלה לסנן לקוחות אבל אם הזמן זה בא

• הוסף לסימניות
שרותי הגרפיקה של בתי הדפוס נועדו באמת לאנשים שרוצים מינימום השקעה בעיצוב ולכן המחיר בהתאם, זה לא אומר שגרפיקאים צריכים להתחרות במחירים האלו... לקוח שאומר לי , אבל בבית דפוס זה עולה 30 ש"ח אני אומרת לו שהוא בשמחה יכול ללכת לבית דפוס אדרבה זה באמת יחסוך לך הרבה כסף...
זה תלוי מאד כמה את מעריכה את העבודה שלך וכמה היא שווה בעיניך, איך שאת תרגישי ככה תשדרי ללקוח.. ובאמת אחד הלקחים שהפקתי זה שלא שווה לעבוד עם אנשים פרטיים שצריכים עבודות פשוטות ורוצים לשלם כמה שפחות. זה מתכון להרבה תיקונים ותלונות וסתם גורם תיסכול.
קשה בהתחלה לסנן לקוחות אבל אם הזמן זה בא
יכולתי לומר לה שבשמחה היא יכולה ללכת לבית הדפוס ולשלם את המחיר, אך בחרתי לעשות לה את זה באותו מחיר מסיבה אחת פשוטה, היום אני אקח לה 20 שקל, אחרי שיראו את העבודה יבינו שיש פה השקעה ויתנו יותר בפעם הבאה. שנית, אפשר לקחת מחיר גבוה ולצאת עם גן אחד, ואפשר לקחת מחיר נמוך וליצור נטוורקינג גדול ברחבי העיר.

• הוסף לסימניות
משהו יכול לשים להשראה תמונת מחזור?
אני כבר לא כ"כ זוכרת איך זה נראה רק פחות או יותר
אולי אני אתחיל גם לעצב תמונות מחזור...
רק להשראה אם אפשר תודה.

• הוסף לסימניות
אחרי שיראו את העבודה יבינו שיש פה השקעה ויתנו יותר בפעם הבאה. .

או שאת חולמת או שאת לא חיה בעולמנו...
אם אין לה בעיה לעשות בבית דפוס, היא לא מבדילה בין גרפיקה מושקעת לכזאת שלא.
אם את ממש פנויה ויש לך עודף של זמן, את יכולה לקחת ב-20 ש"ח ואפילו בהתנדבות
אבל---
חשוב להדגיש את זה ללקוחה.
ש"כרגע אעשה לך מחיר מאד זול"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה