כללי כמה לוקחים על עיצוב תמונת מחזור?

• הוסף לסימניות
התמונת מחזור בגודל A4.

שמעתי שהם חשבו לתת 200 ש"ח אבל זה נראה לי ממש מעט יחסית לכל השעות עבודה שמושקעות בזה, כמה באמת אמורים לקחת על עבודה כזאת?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור, עוזר ומכוון, אבל מעלה לי עוד כמה שאלות.

העיצוב שלי כלל תמונת רקע שאני צילמתי עם שיפוץ שלה, ועל התמונת רקע משובצות התמונות של הבנות עם שמות וכו'. [את התמונות של הבנות לא אני צילמתי].

ברור לי שלא ישלמו על כל שעות העבודה שהשקעתי, אבל אין איזה סכום מקובל שלוקחים על כזה דבר?
400 ש"ח זה הסכום המקובל לפי מה שאני מבינה (כי כמו שנאמר בשירשור ההוא "לא יתנו יותר.."?)

• הוסף לסימניות
אז ככה !
אפשרות א: לגבות על גרפיקה מה שמגיע לגרפיקאי (ברמה מקצועית) נע בין 300-600
ברגע שמוסד לימודי שבדרך כלל לא נשאר לו תקציב לסוף שנה שומע את הסכום הנדרש -ומוותר.
אפשרות ב:לעצב ולהדפיס ואז לגבות לפי מס' התלמידים
לדוגמא יש בשכבה 50 תלמידים, 20 ש"ח לתלמיד(כרומו). משתלם לביה"ס ומשתלם לגרפיקאי- הרווח הסופי מסתכם ביותר מ500.

אם כמות התלמידים 30 כל תלמיד ישלם בערך 26 שח
וכע"ה ברכת הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה