כללי כמה לוקחים על שירטוט?

• הוסף לסימניות
שירטוט של אילן יוחסין
עבודה של 3-4 שעות..
כמה הייתם לוקחים על עבודה כזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1183889:
שירטוט של אילן יוחסין
עבודה של 3-4 שעות..
כמה הייתם לוקחים על עבודה כזו?
קודם כל אם את מודעת לכמות השעות שלקח לך, קחי לפי מחיר לשעה.
אין לך ערך מה שווה שעת עבודה שלך של גרפיקה?!

בנוסף, לאחרונה יצא לי להכין אילן יוחסין ללקוח, ואני נחשבת כאחת שעובדת יחסית מהר, והלוואי והייתי מצליחה לסכם את פרוייקט הענק ההוא בשלוש ארבע שעות.
זה לקח לי כפול וחצי.

זה באמת תלוי הרבה במורכבות האילן, הוא הכיל קרוב ל300 צאצאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1184090:
קודם כל אם את מודעת לכמות השעות שלקח לך, קחי לפי מחיר לשעה.
אין לך ערך מה שווה שעת עבודה שלך של גרפיקה?!

בנוסף, לאחרונה יצא לי להכין אילן יוחסין ללקוח, ואני נחשבת כאחת שעובדת יחסית מהר, והלוואי והייתי מצליחה לסכם את פרוייקט הענק ההוא בשלוש ארבע שעות.
זה לקח לי כפול וחצי.

זה באמת תלוי הרבה במורכבות האילן, הוא הכיל קרוב ל300 צאצאים.

כמובן שלא מדובר על כמות כה גדולה של צאצאים...
ומכיוון שזו פעם ראשונה שיוצא לי להכין אילן יוחסין...
אז רציתי להתייעץ ולדעת בערך כמה לקחת...
אם תוכלי להעריך לי מספרית - אודה לך מאוד.

• הוסף לסימניות
לפי 3-4 שעות עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה