- הוסף לסימניות
תודה!
אני מצטערת לאכזב. אבל יש תוכנה חינמית שעושה את העבודה הזו בשניה וחצי.נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;616214:אני לקחתי 600 שקל, על כזה גודל (בערך), ואמרו לי שלקחתי זול.
האמת היא שעבדתי על זה בערך 4-5 שעות.
מצרף דוגמא להתרשמות.
התקנתי , ונפתח לי הודעה המקשרת אותי לאינטרנט, מכיון שאני חסום התוכנה לא נפתחתנכתב ע"י שיר770;616219:אני מצטערת לאכזב. אבל יש תוכנה חינמית שעושה את העבודה הזו בשניה וחצי.
קוראים לה Shape Collage ואם אני לא טועה היא יכולה לייצא קובץ פתוח על שכבותיו לפוטושופ.
אני מצרפת את התוכנה, לפעם הבאה...
מוזר...נכתב ע"י גולד;616399:התקנתי , ונפתח לי הודעה המקשרת אותי לאינטרנט, מכיון שאני חסום התוכנה לא נפתחת
![]()
ברגע שהתקנתם את התוכנה, זה לא נכנס לאינטרנט ?נכתב ע"י שיר770;616491:מוזר...
זה קרה לעוד מישהו?
אני גם חסומה (רימון) ולא זכור לי הבעיה הזו.
התקנתי מזמן... לא זוכרת.נכתב ע"י גולד;616604:ברגע שהתקנתם את התוכנה, זה לא נכנס לאינטרנט ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים