כאילו 8 שנים?תואר ראשון 3 שנים
תואר שני שנתיים
בדרך כלל פותחים קליניקה אחרי לימודי פסיכותרפיה של עוד 3 שנים
אם המטופל מתחת גיל 18, עדיף דווקא מטפל עם תואר שני ורוב הקופות נותנות החזר.מה טווח המחירים למטפל ללא תואר אקדמאי בטיפול ריגשי
כן.אתה מדבר מתוך הניסיון?
מי זה 'לנו'?(רובם לוקחים בפרטי יותר ויש לנו הסכמים איתם למחירים יותר טוב לפונים שלנו)
כל תואר זה פייק? ממש לא אלא שעדיף המלצות מאשר תואר!רק לשים לב, התארים זה פייק!!,
ללכת רק למישהו שקיבלתם עליו מספיק המלצות!!!
ארגון גדול ומוכרמי
מי זה 'לנו'?
אין לי אפשרותאם המטופל מתחת גיל 18, עדיף דווקא מטפל עם תואר שני ורוב הקופות נותנות החזר.
אם אתה מעוניין, תפנה אלי בפרטי. יש לי מאגר של מטפלים מעולים עם המלצות בטווח 250-300 למפגש
(רובם לוקחים בפרטי יותר ויש לנו הסכמים איתם למחירים יותר טוב לפונים שלנו)
עו"ס עם תואר ראשון כבר יכול לטפל באופן רשמי. ועו"ס עם תואר שני קליני וודאי שמוסמך לטפל ועבר הכשרה מתאימה. כמעט כל תואר שני בעו"ס הוא קליני. ושוב, גם תואר ראשון בעו"ס מקנה את האפשרות לטפל, הגם שההכשרה באמת אינה מספקת ואכן מומלץ ללכת רק לעו"ס שכבר למד תואר שני.דרך אגב עו"ס גם בעל תואר שני לבד לא מוסמך לטפל אלא אם כן עבר הכשרה לטפל
אולי פסיכותרפיה לא זוכרת בדיוק
זה כבר כמו אלו שלא למדו עו"ס כשלעצו אינו תואר טיפולי ,בלי הסמכה כלשהו או קורס כלשהו אולי נגיד יכול להיות פסיכותפיה ו הסמכה אחת אני לא בדיוק יודעת
אני יודעת שבלי זה הם בכלל לא מוסמכים לטיפול
ולפעמים דווקא הלא אקדמאיים אנשים מרגישים שעזרו להם ,אז זה מהמלצות והצלחות
אני לא יודעת אני קראתי במקום שבלי הכשרה מסוימת ולימודים כמו פסיכותרפיה ואחרים לא מוסמך לטפלעו"ס עם תואר ראשון כבר יכול לטפל באופן רשמי. ועו"ס עם תואר שני קליני וודאי שמוסמך לטפל ועבר הכשרה מתאימה. כמעט כל תואר שני בעו"ס הוא קליני. ושוב, גם תואר ראשון בעו"ס מקנה את האפשרות לטפל, הגם שההכשרה באמת אינה מספקת ואכן מומלץ ללכת רק לעו"ס שכבר למד תואר שני.
לימודי פסיכותרפיה תלת שנתיים מוכרים הם מקפצה ענקית לעולם הטיפול הפרטני, אבל הם אקסטרה ואינם מחוייבי המציאות.
אז את טועה.אני לא יודעת אני קראתי במקום שבלי הכשרה מסוימת ולימודים כמו פסיכותרפיה ואחרים לא מוסמך לטפל
אולי אני טועה
עו"ס תואר שני זה מעולה, בטח שנחשב יותר מתואר שני בתרפיות.אני לא יודעת אני קראתי במקום שבלי הכשרה מסוימת ולימודים כמו פסיכותרפיה ואחרים לא מוסמך לטפל
אולי אני טועה
בקיצור אבל כמטופל מבחינת משמעות הטיפול יכול להיו. שמשהו אם קורס בלבד יותר יסייע לו ממשהו עם תואר שני
לא בקליניקה פרטית, ככל הידוע לי.עו"ס עם תואר ראשון כבר יכול לטפל באופן רשמי.
כידוע החוק די פרוץ בנושאי הטיפול. עו"ס עם תואר ראשון יכול לייעץ וגם לטפל, גם שלא במסגרת ובפיקוח צמוד, בשונה מפסיכולוג עם תואר ראשון.לא בקליניקה פרטית, ככל הידוע לי.
הכשרתו בתואר ראשון דלה מכדי להעניק טיפול, וניתנת בעיקר במסגרות שיש לו בהן פיקוח והדרכה צמודים.
כידוע החוק די פרוץ בנושאי הטיפול. עו"ס עם תואר ראשון יכול לייעץ וגם לטפל, גם שלא במסגרת ובפיקוח צמוד, בשונה מפסיכולוג עם תואר ראשון.
כמובן וכמובן שזו לא המלצה, ומניסיון במסגרת הלימודים האישיים שלי, זה תואר שאינו מספק פריזמה משמעותית על עולם הטיפול. אבל רישיון טיפול יש לעו"ס עם תואר ראשון, מה לעשות.
כאילו 8 שנים?
אני מכירה שני עוסים שלא למדו לימודי פסיכותרפיה ויש להם קליניקה.
שוב, הגבול בין תמיכה ובין פסיכותרפיה לא שורטט בשום מקום חוקי. מה תגידי לעו"סית שמטפלת בקליניקה משלה? היא לא חייבת להגדיר את הנעשה בה.צפה בקובץ המצורף 1995633
סוגי הכשרות והסמכות של מטפלים | על הספה
סוגי הכשרות והסמכות של מטפלים, בואו להכיר את סוגי ההסמכות השונות שניתנות למטפלים בישראל.www.alhasapa.co.il
כאמור לעיל, תואר ראשון בעבודה סוציאלית אינו יכול לאפשר עיסוק בפסיכותרפיה. מקסימום יעוץ ותמיכה.
(אם קופצים על יומרתם של בעלי הכשרות פיראטיות, פיראטי לא פחות לטפל אצל בעל הסמכה חלקית כל כך).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים