כללי כמה לקחת לשעה?... מחשבון לפרילאנסר - אנגלית

• הוסף לסימניות
תודה, מועיל ביותר!

• הוסף לסימניות
:) רעיון יפה. אבל החשבונות צריכים לעבור חישוב נוסף...
אתה מזכיר לי (קצת) את מה שראיתי פעם בדפוס בבני ברק.
שעובד מבקש יום חופש, והבוס עושה איתו חשבון, ומגיע ליום עבודה בודד שהוא עובד בשנה, ומסיים: את זה אתה רוצה לקחת כחופש?

• הוסף לסימניות
ואגב, אני אמור לקחת 42.19$ לשעה.
ואני לוקח יותר כי אני שווה יותר...

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יתנדב לתרגם?????

• הוסף לסימניות
זה יקח לי רבע שעה. אז לפחות 10.50$

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה לקחת 50$ ואני רוצה לקחת יותר כי אני שווה יותר רק אף אחד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;206503:
זה יקח לי רבע שעה. אז לפחות 10.50$

טוב, טוב.

מזכיר את הבדיחה הידועה על עיתונאי שניגש לעורך דין מפורסם ושאל אותו: אתה עורך דין פלוני אלמוני? העו"ד: כן. זה נכון שאתה לוקח 500 דולר כדי לענות על שלוש שאלות? העו"ד: כן. מה השאלה השלישית?

• הוסף לסימניות
:D:D:D
יש לאנשים פה זמן לבדיחות...
תודה על המחשבון, נחמד לנסות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה בגלל המיתון או אלף סיבות איך שלא יהיה יד ה' אבל לאחרונה מגיעות הצעות עבודה ואנשים מוכנים לשלם עד שווי מנה פלאפל ואם אני משלחת אותם (בדרכים מנומסות מידי) הם באמת הולכים השאלה לאן יש כנראה גרפיקאים שעובדים בפחות מפחות ממינימום האם רק אצלי מורגש המיתון או שיש עוד כמוני?

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה שמי שלוקח באמת מחירים כאלה לשעה, זה מסביר לה יש לו הרבה זמן פנוי לכתוב בפורום. העולם נמצא במיתון, למי שלא שמע על כך.

• הוסף לסימניות
ראיתי עבודה יפה! בהחלט יפה!
מעין עלון של 4 עמודי A4 שמשהו עשה תמורת 200 שקל.
למה למען ה' הוא לקח את המחיר הזה?
(למה הוא לא בדק קודם במחירון פרוג;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה