כללי כמה לקחת על מסירת קובץ פתוח

• הוסף לסימניות
עשיתי כריכה לספר,
והאמת שלא סיכמנו מראש שמדובר על קובץ סגור.
עכשיו הלקוח מבקש את הקובץ פתוח כי הוא רוצה לעשות פרסומת, ושער לספר וכו', ולהשתמש בחומר של הכריכה.

אמרתי לו שזה מחיר אחר לקובץ פתוח,
אבל זה היה קצת לא נעים, כי לא סיכמנו מראש.

אני אמורה לחזור אליו עם המחיר של הקובץ הפתוח.
המחיר אמור להיות לא גבוה בהרבה, כי בכל זאת לא דברנו על זה מראש.
מה אתם אומרים?
(המחיר הראשוני היה 1000 - קובץ סגור).

• הוסף לסימניות
תציעי לעצב לו את הפרסומת והשער

• הוסף לסימניות
בדיוק ההיפך.
את שולחת לו רק קובץ סגור אם לא סיכמתם כלום.
אם סיכמתם מראש על קובץ פתוח, את שולחת לו קובץ פתוח, במחיר גבוה יותר.

• הוסף לסימניות
זו מערכת של עיתון, יש להם גרפיקאים, וחבל להם להעסיק אותי על משהו שגם הגרפיקאים שלהם יכולים לעשות את זה ברבע מהמחיר שאני אקח.

אני מבינה אותו, בהתחשב בזה שהוא לא ידע על כך מראש (אם היה יודע יכול להיות שהיה מחליט לא לקחת אותי, אני לא יודעת).

לכן אני מוכנה לתת לו את הקבצים פתוחים, אבל במחיר יקר יותר. אני לא יודעת כמה הגיוני וריאלי לקחת יותר.

• הוסף לסימניות
הגרפיקאים שעושים את זה ברבע מחיר גם יכולים לפתוח את הקובץ הסגור ולהשתמש בו לפרסומת.
לגבי שער - זה בכלל סיפור אחר, ובשביל השם שלך את צריכה לסרב שהכריכה תהפוך לשער ע"י גרפיקאית של עיתון, גם אם הוא מוכן לשלם לך תוספת על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה