כללי כמה לקחת על עבודה כזו?

• הוסף לסימניות
מישהי ביקשה ממני לעמד לה ספר שיכיל בין 150-200 עמודים וכן לשלב בתוכו תמונות ולעצב גם את הכריכה
זה ספר לילדים בוגרים (מגיל 10)
תוכלו לומר לי כמה בערך לקחת על זה?
תודה..:cool:

• הוסף לסימניות
תלוי ברמת העיצוב
מתחיל ב 50 שח לעמוד
200$ לכריכה

• הוסף לסימניות
צבעוני או שחור לבן
מה גודל העמוד?

• הוסף לסימניות
ורד, את בטוחה שזה המחיר?
אני לקחתי ללקוח עבור 130 עמודים + תמונות (שאני סורקת) + נספחים (רק תמונות) + כריכה
5.000 ש"ח וחשבתי שלקחתי לו מחיר טוב
אם המחירים יותר יקרים אז אני יעלה לו קצת..

• הוסף לסימניות
50 ש"ח לעמוד? אשמח אם תפני לי לקוחות עתירי כסף שכאלה...
בעיקרון: אם התמונות הן שלה ואת צריכה רק לסרוק,
אם המלל הוקלד כבר בWORD וכדו' ואת צריכה לעמד אותו באינדיזיין וכו'
אני לא רואה איך תעברי את ה5-6 אלף. גם זה במקסימום גדול. (אני הייתי לוקח משהו בסביבות ה-3+)

• הוסף לסימניות
אוהב, זה נמצא בך.
אם תבקש יותר מתוך אמונה שמגיע לך יותר, תקבל את זה!
וזה שווה יותר. (בפרט מקצוען כמוך)

• הוסף לסימניות
כן, אני בטוחה שזה המחיר
יש כאלה שלוקחים יותר
ואני לא מבינה למה לרופא מומחה מותר לקחת 900 שח לרבע שעה
ולגרפיקאי מומחה אסור לקחת 100 לשעה

כמה זמן לוקח לכם לעמד כזה ספר ??
לא יום ולא יומיים
כשאתם לוקחים עבודה קחו בחשבון את הזמן שנשרף
על שיחות טלפון עם הלקוח
על הבאה לדפוס ותקשורת עם בית הדפוס
הגאה ראשונה (שניה בתשלום)
בדיקת העתקי שמש
זמן של עיצוב והשראה
ובסופו של דבר גם את העבודה הטכנית של העימוד

• הוסף לסימניות
הייתם הולכים לרופא שלוקח 50 ש"ח לשעה?
לא נראה לי...

• הוסף לסימניות
נו, באמת. להקביל בין רופא לגרפיקאי זה כבר מדי מתיימר..
50 ש"ח לעמוד אפשר לקחת אחרי שיש לך נסיון ורוצים דווקא אותך, הגיוני לדעתי להתחיל מפחות ולא להרגיש מנוצלים, תלוי כמובן ברמת הקושי של העבודה. אם זה עימוד רץ וקל, למשל, ויש לך כבר את התמונות.
גם רופאים מתחילים מכלום וחצי לשעה... אבל כיוון שבעיני אין הקבלה, אניח לזה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשוות בין רופא מומחה לגרפיקאי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;314338:
הייתם הולכים לרופא שלוקח 50 ש"ח לשעה?
לא נראה לי...

הולכים לרופא בחינם.... בקופת חולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;314351:
הולכים לרופא בחינם.... בקופת חולים.
לרופא, בלי "מומחה".. גם בקופת חולים אם תלך לרופא מומחה, תשלם, אמנם מעט מאוד, אבל עדיין תשלם..
ואם זה רופא פרטי כי הוא מומחה גדול ובדרך כל 'ה'מומחים עובדים עצמאית, תשלם הרבה מאוד כסף! אז ההקבלה היא יותר מנכונה! למומחה מותר לדרוש כסף ואפילו הרבה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה