כללי כמה לקחת על עימוד סידור מנחה ומעריב?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כמה לקחת על עימוד סידור מנחה ומעריב צבעוני.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STHEDKOL;996486:
אשמח לדעת כמה לקחת על עימוד סידור מנחה ומעריב צבעוני.
תודה!

לדעתי יותר.

לגבי צבע, תלוי מה זה אומר בדיוק. רקע צבעוני? קבוע? משתנה? טקסט צבעוני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;996751:
לדעתי יותר.

לגבי צבע, תלוי מה זה אומר בדיוק. רקע צבעוני? קבוע? משתנה? טקסט צבעוני?

master צבעוני קבוע.
טקסט שחור.
אודה לכם על כל תשובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STHEDKOL;996754:
master צבעוני קבוע.
טקסט שחור.
אודה לכם על כל תשובה.

אז זה כמו שחור לבן בעצם.
אני הייתי חושב 15 שח.במיוחד שזה מספר עמודים מועט והטרחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;996758:
אז זה כמו שחור לבן בעצם.
אני הייתי חושב 15 שח.במיוחד שזה מספר עמודים מועט והטרחה רבה

תודה!
ועל עמוד המאסטר כמה לקחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STHEDKOL;996760:
תודה!
ועל עמוד המאסטר כמה לקחת?

קשה לומר בלי לדעת מהו.
אולי לפי שעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה