כללי כמה לקחת על עיצוב הזמנה לחתונה?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הזמנה רגילה אזור ה50ש"ח

• הוסף לסימניות
תלוי מאד מה ואיך את מעצבת, לא נראה לי שבנ"א פונה למעצבת גרפית בכדי לקבל הזמנה רגילה, את זה יש לו בכל בית דפוס.
כשאנשים מגיעים אלי הם רוצים משו אחר, שונה ומיוחד- המחיר נע החל מ200 ש"ח ומעלה (הגעתי גם ל400)

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה מגזר
יצא לי כבר כמה פעמים לקחת 600+ (דת"ל מבוססים מאד)

• הוסף לסימניות
גם לי יצא לקחת באזור ה500 להזמנה
לכן כתבתי רגיךה כי יצא לי כמה פעמים שמישהו רצה עיטור מסוים או יחס טוב ולא מהבית דפוס אז הזמנה כזאתי זה הסכום שזה שווה, אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;1000647:
גם לי יצא לקחת באזור ה500 להזמנה
לכן כתבתי רגיךה כי יצא לי כמה פעמים שמישהו רצה עיטור מסוים או יחס טוב ולא מהבית דפוס אז הזמנה כזאתי זה הסכום שזה שווה, אני טועה?

בדיוק זה מה שהלקוח רוצה,
הזמנה פשוטה ורגילה, עם יחס טוב, ועיטורים כרצונו........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה