כללי כמה לקחת על עיצוב קטן בגודל 3.6 בערך למודעה בעלון?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת כמה,
כמה למה? מה את אמורה להכניס בגודל הזה, ומה התנאים של המודעה?

ולמה לגודל יש משקל,
לדעתי יותר קל לעצב מודעת עמוד ממודעה קטנה...

• הוסף לסימניות
זאת המודעה...
הלקוחה אמר לי בדיוק מה היא רוצה..ולא לקח לי הרבה זמן...והרבה חשיבה
בקיצור..אני ממש עובדת עצות, אשמח עם תעזרו לי
אולי לחשב לפי שעת עבודה...?

קבצים מצורפים

• 1 (1).jpg
    KB 637.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
לא רואים...אז הנה...

קבצים מצורפים

• 1 (1).jpg
    KB 67.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
לא רואים את המודעה המצורפת, חבל.
לנו כגרפיקאים יותר קל וכיף להתמודד עם המודעות הגדולות,כ ך שהגודל באמת לא אמור להיות חישוב משמעותי בתמחור.
מצד שני, כנראה מדובר בלקוח שמלכתכילה לא אוחז בלהשקיע הרבה בפרסום ואם אכן זה לא דרש ממך הרבה, אז תקחי לפי איך שאת מעריכה ומרגישה, מחיר שיהיה הוגן לשנייכם. לא גבוה מידי אבל לא נצלני בשבילך - ובשביל לשמור על כבוד וערך המקצוע...

• הוסף לסימניות
הכנסתי שוב, עכשיו רואים לא?
את צודקת מאה אחוז...בגלל זה אני לא יודעתצ מה להגיד לה...
נכתב ע"י chavi9;516358:
לא רואים את המודעה המצורפת, חבל.
לנו כגרפיקאים יותר קל וכיף להתמודד עם המודעות הגדולות,כ ך שהגודל באמת לא אמור להיות חישוב משמעותי בתמחור.
מצד שני, כנראה מדובר בלקוח שמלכתכילה לא אוחז בלהשקיע הרבה בפרסום ואם אכן זה לא דרש ממך הרבה, אז תקחי לפי איך שאת מעריכה ומרגישה, מחיר שיהיה הוגן לשנייכם. לא גבוה מידי אבל לא נצלני בשבילך - ובשביל לשמור על כבוד וערך המקצוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה