דרוש מידע כמה לקחת על שירות כזה? (סכום סימלי, אבל דמי רצינות)

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שיש לנו מעל 100 צימרים...
כך שיש סיכוי גבוה שיש משהו פנוי
100 צימרים. אבל מפוזרים ברחבי הארץ.
ואם זו מישהי שמתאים לה צימר בדיוק רק באיזור מסויים?

בקיצור, לא יודעת לתת לך סכום מדוייק, אבל מה שבטוח לא נראלי לגבות במידה והצימר תפוס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
(וזה מה שקרה לי, אחרי שהשתגעתי בשביל אנשים לבדוק בדיוק מה פנוי
אחרי שביררתי אצלם בדיוק מה הם רוצים, ואחרי שהתאמצתי למצוא להם מקום מתאים ופנוי , פתאום לא היו בטוחים
והם לא סגורים, והם עדיין לא דיברו עם הבעל וכו וכו)

אז אחרי כמה פעמים שבעל צימר יחזור ללקוחות ויגיד להם שפנוי, ויראה שהחברה לא רציניים

מה פתאום
אוטומציה
???

• הוסף לסימניות
מי ששאל על אתרים שאין להם הזמנות אונליין.
חשוב לדעת שקריטי לפעמים לסנן לקוחות מסויימים.
קוראים להם בעולם "לקוחות זוללי אנרגיה"

• הוסף לסימניות
נשמע האמת די נחמד!
היתי רוצה לשלם כזה סכום אבל שיקוזז מהצימר הסופי שאני אלך אליו.
אבל שזה יהיה סכום הגיוני, כי אולי המקום/החצר/הכסא לא נראים לי, ואוכל להתחרט.
כמובן שאני ארצה שמי שחוזר אלי-יש לו תמונות של המקום...
ואולי אתם יכולים לעשות אופציה כזו שמי שמסמן שיש לו מקום ,אוטומטי זה שולח תמונות של המקום למי שרצה בתאריך הזה.....

בהצלחה, ושאפו על הרעיון!

• הוסף לסימניות
תודה על המשובים
הרצנו את הפיצ'ר
בסכום סימלי של 10 ש"ח
רק בשביל דמי הרצינות בלבד...

תודה על המענה שנתן לנו רעיונות וכיוון...
אם כן,תעשי כבר אוטומציה דו כיוונית שבה בעלי צימרים מנויים ומתעדכן אוטומטית כשצימר נתפס.
גאוני
עשינו את זה ג"כ
(בהנחה שמחפש הצימר מעדכן אותנו, בצורה פשוטה וקלה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים יולדת/ לקוח רוצים צימר מהרגע להרגע (או למחר ;) )
וקשה להם לדעת זמינות (מי עדיין פנוי)
הייתי ממליצנה לשדרג את השירות גם לתאריכים נבחרים, ולא לפנייה לכל הצימרים אלא לפי סינון שהמשתמש יבחר. לדוגמה צימר במירון/צפת בל"ג בעומר, או צימר בצפון 8 מיטות בבין הזמנים, צימר עם נוף קרוב לבית כנסת לשבת הקרובה וכדו'.

על השירות של פניות ביומיים הקרובים הייתי משלמת (גם במחיר משמעותי יותר) עבור בית החלמה. אם היה שירות שמייד אחרי הלידה מישהו היה מרכז עבורי אלו חדרים פנויים בבתי ההחלמה השונים בשבוע הקרוב ומה המחירים שלהם.
שימו לב ששירות כזה כדאי שיינתן גם דרך מערכת טלפונית. (להרבה מהיולדות אין טלפון חכם ולא גישה למייל בזמן שהותן בבית החולים).

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצנה לשדרג את השירות גם לתאריכים נבחרים, ולא לפנייה לכל הצימרים אלא לפי סינון שהמשתמש יבחר. לדוגמה צימר במירון/צפת בל"ג בעומר, או צימר בצפון 8 מיטות בבין הזמנים, צימר עם נוף קרוב לבית כנסת לשבת הקרובה וכדו'.
ברור
זה מסנן הרבה יותר
אזור, מספר מיטות, מחיר, וכד' וכד'
שימו לב ששירות כזה כדאי שיינתן גם דרך מערכת טלפונית. (להרבה מהיולדות אין טלפון חכם ולא גישה למייל בזמן שהותן בבית החולים).
קצת מורכב לנו יותר
אולי נצליח להתגבר

• הוסף לסימניות
ברור
זה מסנן הרבה יותר
אזור, מספר מיטות, מחיר, וכד' וכד'

קצת מורכב לנו יותר
אולי נצליח להתגבר
אתר חמוד ממש
רק רוצה להאיר שאני לדוג אוהב שבסינון בכאלה אתרים אפשר לסמן כמה אזורים ביחד ולא כל פעם רק אזור מסוים
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
רק רוצה להאיר שאני לדוג אוהב שבסינון בכאלה אתרים אפשר לסמן כמה אזורים ביחד ולא כל פעם רק אזור מסוים
אפשר לבחור אזור מסויים, או לבחור כל הארץ
ובהערות לכתוב, אזורים שרוצים/ לא רוצים
יש מקום בשפע לכתוב את כל מה שמעוניינים
(מדברת ספציפית על בדיקת זמינות צימרים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה