כללי כמה לקחת?

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על עיצוב פרסומת קטנה לעיתון מקומי וכמה שלטים לרחוב סט לזה?

• הוסף לסימניות
א"א ככה לדעת כמה לוקחים עם זאלה כזו
יש הרבה פרטים כדי לקבוע מחיר
ניסיון, רמה מקצועית וכו'

• הוסף לסימניות
מדובר במשהו בינוני, לא ברמה גבוהה ולא לקהל יעד מאוד גדול. עבודה של יום מלא

• הוסף לסימניות
1000

• הוסף לסימניות
על הפרסומת לעיתון; 500-600 ש"ח.
על כמה מודעות רחוב כסט לזה; 200-250 ש"ח על כל אחת.

נכתב ע"י ונתנו10;1573296:
נראה לי "קצת" זול..
הייתי מצפה ממך למחיר גבוה יותר.. :)

• הוסף לסימניות
לא לוקחים על כל התאמה 200 ש"ח, צריך פרופורציות נכונות לכל דבר.
מודעה שמתפרסמת בקטנה במקומון, והפרסום במדיה עולה 300 ש"ח, לא שווה להשקיע בו יותר מ־500 ש"ח עיצוב. אממה, הבנאדם רוצה התאמות, שזה אומר שזה לא רק מודעה חד פעמית למקומון קטן, ולכן המחיר עולה ל־1000 ש"ח. וההתאמות זה חלק מהשירות ללקוח.

• הוסף לסימניות
אני מבין מדבריו שהוא מעוניין בפירסום לעיתון ולא למקומון. מחיר רגיל למודעת עיתון הוא 1000-1500 ש"ח ויותר. ועל עיצוב מודעה קטנה לעיתון, 500 ש"ח זה נראה לי ריאלי לחלוטין.
שלטים לרחוב על אותו בסיס, לא הייתי לוקח פחות מ-200 ש"ח. אא"כ מדובר בשינויי טקסט וכדו'..

אולי המונח "עיתון מקומי", הביא לחילוקי הדעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה