דרוש מידע כמה לשלם לג׳וניורית בהייטק עבור פרוייקט של חודשיים

• הוסף לסימניות
התגלגל לידיי פרוייקט בתכנות ומחפשת ג׳וניורית להעזר בה(משרה מלאה לחודשיים בערך) שתעבוד עליו בהנחייתי.
כמה הגיוני לשלם לה על זה?

• הוסף לסימניות
יש לך כבר גונירית כזאת?

• הוסף לסימניות
לא, אשמח להמלצה אם יש לך, עדיף עם קצת נסיון+פרוייקט גמר, ושמכירה לפחות gpt :)
ebr7740 ג׳ימייל

• הוסף לסימניות
התגלגל לידיי פרוייקט בתכנות ומחפשת ג׳וניורית להעזר בה(משרה מלאה לחודשיים בערך) שתעבוד עליו בהנחייתי.
לבקש ממנה תשלום על הסטאז'
ברצינות

• הוסף לסימניות
האם ניתן להציע לך מועמדות? פרטי קשר..

• תודה
Reactions: ETA
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי כמה פרויקטים ללקוחות,
ומשלמים על זה גם אם את גוניורית.
זה החל מ70 לשעה.
ואני אשמח לשמוע יותר פרטים על זה

• הוסף לסימניות
לדעתי מקובל לתת יותר מ70... (לפחות 100)
אבל במצב של השוק של היום אם את לוקחת ג׳וניורית זה גם מספק.
רק עדיף לך לקחת מישהי שעשתה איזה פרקטיקום בחברה אמיתית או משהו דומה כבר ולא מישהי בלי ניסיון בכלל...
זה יקל עלייך מאוד

אם את רוצה יש לי להמליץ לך על מישהי תותחית...!

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש לי גוניורית עם נסיון מעולה להמליץ לך, איך אפשר להעביר לך רזומה?

• הוסף לסימניות
את בטוחה שאת רוצה ג'ונייורית? את בטוחה שהפרויטק יקח כחודשיים?
מי עשה לך הארכת זמנים?( גם וותיקים מאד נופלים בזה...)

• הוסף לסימניות
לדעתי מקובל לתת יותר מ70... (לפחות 100)
אבל במצב של השוק של היום אם את לוקחת ג׳וניורית זה גם מספק.
רק עדיף לך לקחת מישהי שעשתה איזה פרקטיקום בחברה אמיתית או משהו דומה כבר ולא מישהי בלי ניסיון בכלל...
זה יקל עלייך מאוד

אם את רוצה יש לי להמליץ לך על מישהי תותחית...!
חחח
במצב של היום ג'וניוריות יסכימו אפילו לשלם
ועוד יותר ישמחו אם ישלמו להם 30-40 שח לשעה (או פחות, שזה תשלום לפי משימות)

• הוסף לסימניות
את בטוחה שאת רוצה ג'ונייורית? את בטוחה שהפרויטק יקח כחודשיים?
מי עשה לך הארכת זמנים?( גם וותיקים מאד נופלים בזה...)
לא בטוחה כמה יקח. עשיתי הערכת זמנים כמיטב יכולתי :)
מעדיפה ג׳וניורית כדי לתת שכר שתשמח בו ושעדיין ישתלם לי ובעיקר לעזור לבנות מוכשרות לצבור נסיון ולהכנס לשוק :)

• הוסף לסימניות
לא בטוחה כמה יקח. עשיתי הערכת זמנים כמיטב יכולתי :)
זה מצוין, רק שאין לי מושג מה ההכשרה שלך, ולפעמים משהו שנראה ללקח קטן , זה חתיכת עבודה - וכן להיפך...

• תודה
  • הוסף לסימניות
עוד חוות דעת?
כפי שאמרו לפניי, אכן במצב של היום יתכן וישמחו גם בשכר פחות הוגן, אבל מציעה כן בשכר הוגן (של מתחילה) כדי לוודא שיש לך עובדת מחויבת מתחילת הפרויקט ועד סופו. וכל הכבוד לך על הרצון לעזור למתחילות! שלחתי לך מישהי

• הוסף לסימניות
עוד חוות דעת?
אני חושבת שמאד תלוי באיזה שפה ועד כמה השקעה הפרויקט דורש, ואיזה ניסיון מעשי יש לה..

לדעתי סביבות ה40 לשעה בתור ג'וניורית זה יפה.

קחי בחשבון שגוניורית בד"כ תשאל אותך הרבה יותר שאלות, הרבה דברים שיהיו מובנים לך מאליהם לה לא יהיו מובנים, הרבה פעמים יש מקומות שהן נתקעות וצריכות עזרה מפרטנרית מקצועית, וכל הדברים האלה יקחו גם זמן שלך, שזה מצוין וטוב, וככה לומדים, אבל לכן לדעתי משכורת של מתחילה היא יותר נמוכה ..
(אגב גם בחברות רגילות הרבה פעמים המשכורת מתחילה בחצי שנה ראשונה ב7000 שקל למשרה מלאה- שזה כ40 שקל לשעה.. )

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמאד תלוי באיזה שפה ועד כמה השקעה הפרויקט דורש, ואיזה ניסיון מעשי יש לה..

לדעתי סביבות ה40 לשעה בתור ג'וניורית זה יפה.

קחי בחשבון שגוניורית בד"כ תשאל אותך הרבה יותר שאלות, הרבה דברים שיהיו מובנים לך מאליהם לה לא יהיו מובנים, הרבה פעמים יש מקומות שהן נתקעות וצריכות עזרה מפרטנרית מקצועית, וכל הדברים האלה יקחו גם זמן שלך, שזה מצוין וטוב, וככה לומדים, אבל לכן לדעתי משכורת של מתחילה היא יותר נמוכה ..
(אגב גם בחברות רגילות הרבה פעמים המשכורת מתחילה בחצי שנה ראשונה ב7000 שקל למשרה מלאה- שזה כ40 שקל לשעה.. )
השאלה אם מדובר במשכורת עם תלוש או בתשלום כפרילנסרית, שאז השכר לשעה צריך להיות גבוה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה