כללי כמה מגיע לי על כזאת עבודה?

• הוסף לסימניות
שמשונית 4.5*2.5 מטר
זה אחרי שעשיתי עיצוב אחד והם בקשו משהו אחר
כמה לקחת לדעתכם?

קבצים מצורפים

• פי.png
    KB 812.4 · צפיות: 98
  • הוסף לסימניות
חבל שלא קובעים מחיר מראש
יכול להיות שמגיע 500 אבל הלקוח בכלל התכון לעבודה ב250..

• הוסף לסימניות
תודה.
שואלת באופן כללי-
אני אמורה להתאים את המחיר ללקוח, לדוג' אם זה עבור מוסדות/חברה או עבור בנא' פרטי? המחיר משתנה או שזה אותו מחיר?

• הוסף לסימניות
בודאות כן.
אדם פרטי או אפילו עסק בהקמה לרוב לא יכולים לשלם את מה שחברה/מוסד מבוססים יכולים לשלם.
(יהיו מי שיגידו "אז שילך לגרפיקאי שיעשה לו העבודה בזול וככה גם זה יראה"
אני לא מסכימה עם זה, יש טעם להתחשב)

מטרת הפרויקט גם לה יש השפעה על המחיר.
כלומר, אם זה פרויקט לשימוש אישי (לדוגמא תמונה לאירוע משפחתי ולשימוש חד פעמי)
או אם זה פרויקט מסחרי (לדוגמא: חוץ מההוצאה הראשונית עליו הוא מתעתד לייצר כסף לבעליו)
לפי זה תתקבל ההחלטה על המחיר.

כמובן שיש את אלו שהם בסטטוס כל כך גבוה שלא פונים אליהם להצעת מחיר, כי רק זה עולה כסף... אליהם לא מכוונים דברי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
שאלה:
האם תמונת הרב שלומד נבחרה בכוונה תחילה?
כי אם זה אמור להיות חקלאי אז זה נראה לי לא מתאים לשים את הגר''נ קרליץ שליט''א למטרה זו.

• הוסף לסימניות
חס ושלום.
הם בקשו תמונה של רב יושב ולומד תורה.
(לא הכוונה לחקלאי שעזב את השדה בשנת שמיטה- ויושב ללמוד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה