כמה מייצירותיי

• הוסף לסימניות
ממצב חברים?
לא היתי כלכך פעיל לאחרונה, אז הנה עדכון קל.
חלק מהציורים הם לעבודה, חלק סתם תרגול (סורי על האיכות של חלק מהם, פלאפון מעפאן..)
כל הזכויות שמורות..
שבוע טוב.. :)

קבצים מצורפים

• 06.jpg
    KB 150.2 · צפיות: 35
  • 04.jpg
    KB 583.4 · צפיות: 29
  • 01.jpg
    KB 638.9 · צפיות: 29
  • 03.jpg
    KB 574.9 · צפיות: 30
  • y.barlev_matala6_1.jpg
    1.2 MB · צפיות: 31
  • y.barlev_matala6_2.jpg
    1.3 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נהדר!
תעלה ב-PNG

• הוסף לסימניות
ציורים מדהימים כ ר ג י ל :)
והידיים.... אלוףף!

• הוסף לסימניות
אחד אחד
(ולמרות שלא האמנתי לעצמי אבל פתחתי את כולם א"א היה להתאפק

• הוסף לסימניות
היי יו יו
אתה אלוף!!!!!!
איך אתה עושה את שלב האינקינג שייצא כל כך נקי??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamarz;1073002:
היי יו יו
אתה אלוף!!!!!!
איך אתה עושה את שלב האינקינג שייצא כל כך נקי??

אני משתמש בסינטיק ככה שכבר זה הרבה יותר פשוט, כשצריך אני משתמש בסרגלים (בעקר בחפצים, בדמויות זה נדיר), וכל השאר זה ניסיון אני חושב..

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
תותח

• הוסף לסימניות
שווה!!!
חיכינו בדומייה.

• הוסף לסימניות
עבר זמן. נהדר כרגיל.

• הוסף לסימניות
יויו, השתדרגת.
מסנגור לקטינים [ גיבור וכולו]
התחלת לייצג רמ"ים/אחמ"ים ואישי ציבור.

איזה דמויות!!!

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן !!

• הוסף לסימניות
ממש לא חבל על הזמן!

ניצול מוצלח ביותר של הזמן!

ביג ביג לייק!

• הוסף לסימניות
הידיים מאלפות!
(הכל מדהים, רק זה הכי טפס אותי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה