כללי כמה מילים ואמיתויות על נתיב וההתמודדות מולם.

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יורשה לי לצמצם את מה שאני הבנתי מהפוסט הזה למשפט קצר?
נתיב + קהילה חזקה = שירות טוב. כל השאר?

• הוסף לסימניות
אני לא בנתיב, ולא מכירה את נתיב.
אבל את התגובה שלך אהבתי מאד!
קבלי ח"ח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1063109:

נתיב + דרישת שירות = קבלת השירות.

בהחלט יש להם מה להשתפר, אך מאחר ואני לא באה לחנך או לתקן אותם (את זה אני עושה מולם) באתי לומר לאחרים שאיתם כתוצאה מהוראת רבם איך ניתן להתמודד מולם ע"מ להגיע לשירות טוב יותר.

כל השאר שיעשו מה שהם מבינים/ טוב להם/ עונה על ציפיותיהם הרוחניות/ עונה על ציפיותיהם הגשמיות/ אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1063109:
האם יורשה לי לצמצם את מה שאני הבנתי מהפוסט הזה למשפט קצר?

אני אינני שייכת ל"קהילה חזקה", ואין לי אף רב לפנות אליו שיבוא ב"איומים" לנתיב. ועם כל זה - אני מקבלת שירות מצוין, בדיוק כמו שmig תיארה.

• הוסף לסימניות
אינני שייכת לקהילה מסויימת. מרוצה מאוד.
מיג היטבת לנתח ולהסביר! יש"כ

• הוסף לסימניות
אכן, במקום להתעצלן וליילל בפרוג יותר יעיל לדרוש שרות.
ה בעיה היחידה היא שמעשה שטן ו- תמיד הבעיות קורות בזמן שאין מענה אנושי...

• הוסף לסימניות
לא מתייחס לשום דבר ממה שכתבת, מה שכן מעניין אותי שחברה ממליצה לך לעבור לווינדוס 8 כשהחסימה שלה שם היא עדיין בגרסת בטא ולעיתים גם בשימוש נורמלי לא חוסמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1063124:
לא מתייחס לשום דבר ממה שכתבת, מה שכן מעניין אותי שחברה ממליצה לך לעבור לווינדוס 8 כשהחסימה שלה שם היא עדיין בגרסת בטא ולעיתים גם בשימוש נורמלי לא חוסמת.

לא ממליצה, אלא אני הצבתי עובדה (אחרת לעולם לא נתקדם:))
ווידאתי מולם את דרכי ההתמודדות עם ההתקדמות.
אגב, הבנתי ממי שעובד עם זה שהחסימה בסדר גמור בנתיים, (למרות שזה בגרסת בטא)
כשעברתי ל64 ביט היו לי המון בעיות עם החסימה עד שזה סודר.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה והכתיבה היפה
ייתכן שהכל תלוי בצרכן, אך התחושה היא שחברות מהסוג הזה, (פונות לקהילות מסויימות / מגובות ברבנים מסויימים), נוהגות בהאנ"שה קולקטיבית, ובכך מחמיצות לקוחות שאינם משתייכים למגזר, ועדיין מגיע להם שירות והתאמה.
זו תחושה, לא אתעכב על דוגמאות בשטח, אבל הייתי מצפה מכל החברות להעלות את רף השירות, כמהלך שבא מצידן, מסיבות מסחריות נטו, שאני חש שהן לא הופנמו עדיין. החברה שתעשה צעדים אמיתיים לשיפור השירות וחוויית במשתמש, תזכה בלקוחות טובים, שיבחרו בה, ויחזקו אותה.
חברה שתגרור רגליים בתחום, תרגיש בסופו של דבר שהקהילה שתומכת בה היא רק אחוזים מסויימים מכלל הלקוחות, ואז תגיע למסקנות כלכליות שידחפו אותה למקום יותר טוב.
התלות בקבוצה אחת, גדולה ככל שתהיה, מסוכנת לחברה מאוד במידה ואותה קבוצה תעבור לספק שירות אחר. הרציונל הוא לשרת את כל הקבוצות באותה רמה, ולתעדף את הקבוצה המגובשת בצורה שלא תפגע בתוכנית העסקית שלה.

• הוסף לסימניות
משום מה ולא ברור למה, נוצרה מסקנה כאילו כל המרוצים משייכים לאיזושהיא קהילה מוצהרת. אם כך עלי לציין שאיני שייכת לקהילה זו או אחרת, נרשמתי באופן אנונימי ומהיכרות שלי עם רבים מהמגיבים המרוצים- אף הם אינם משתייכים לקהילה מוגדרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1063104:
עניין נוסף, גם אני ידעתי שלנתיב אין שליטה על התכנים באתרים ולאחרונה הופתעתי לגלות שיש גם יש, התוודעתי לזה לחלוטין בתמימות מצו"ב דוגמאות (ב1. מחקתי את המילה הבעייתית אבל תנסו בעצמכם:) ובשני הוא מייד שינה את המילה לX)

אכן,
שלא לדבר על זה שהוא מצנזר לי בתוך ג'ימייל עצמו תוכן של מיילים....
(עד שהבנתי מה פשר ה "-----" שנהיו לי פתאום באמצע טיוטה שהכנתי)

אגב, זה בעצם אומר שכל המיילים שלי חשופים לנתיב,:eek:.
(חשבתי שאתרים מאובטחים הם לא פותחים כי אין להם יכולת לסנן... :/)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1063293:
אכן,
שלא לדבר על זה שהוא מצנזר לי בתוך ג'ימייל עצמו תוכן של מיילים....
(עד שהבנתי מה פשר ה "-----" שנהיו לי פתאום באמצע טיוטה שהכנתי)

אגב, זה בעצם אומר שכל המיילים שלי חשופים לנתיב,:eek:.
(חשבתי שאתרים מאובטחים הם לא פותחים כי אין להם יכולת לסנן... :/)

מה הקשר חשוף זה מה שהתוכנה מגדירה בדפי האינטרנט שכל פעם שנכתב איזה מילה בעייתית במקום זה יהיה איקס וחוץ מזה אני לא מאמין שליהודי ירא"ש יש מילים לכתוב במיילים עד כדי כך שהם לא בסדר מבחינת נתיב.

ועוד משהו: אני לקוח פרטי בלי שום קהילה ובלי שום איומים ואני מאוד מרוצה וכמה שאני שומע שיש תלונות אני יודע שעשיתי את הדבר הנכון כי גם היצר הרע בדר"כ יש לו מלא תלונות ותרעומות על כל המצוות וד"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין10;1063358:
אני לא מאמין שליהודי ירא"ש יש מילים לכתוב במיילים עד כדי כך שהם לא בסדר מבחינת נתיב.
ממש לא נכון, אני יכו להביא לך דוגמאות של מיילים ששלחתי לרב שלי, עם שאלות בהלכה, לרופא שלי, שאלות בנושאי בריאות
וורטים שכתבתי, עם פסוקים מהתורה , שאת כולם הוא היה מצנזר,
זה מסנן פרימיטיבי ברמות שקשה להאמין שמאפיין מערכת אישר כזה דבר..

• הוסף לסימניות
הוא מעולם לא צנזר לי מילים בתוך דוא"ל.

• הוסף לסימניות
מה הקשר חשוף זה מה שהתוכנה מגדירה בדפי האינטרנט שכל פעם שנכתב איזה מילה בעייתית במקום זה יהיה איקס וחוץ מזה אני לא מאמין שליהודי ירא"ש יש מילים לכתוב במיילים עד כדי כך שהם לא בסדר מבחינת נתיב.

1. לפעמים יש מילים דו משמעיות שירא שמים לא מודע למשמעות האחרת של המילים.
2. בעבר מילה שהכילה חלקי מילה בעייתיים (בעדכון החדש כבר לא).
3. לפעמים יש מילים שיכולות להיות בעייתיות ויכולות להיות כשרות, הכל תלוי מי אומר למי, מה.

מעולם לא נתקלתי בהתערבות בתכני הדוא"ל (ניסיתי הרגע ואין).

• הוסף לסימניות
לי הוא מצנזר בקביעות (לא בתוך המייל), את המילה cinema - קולנוע, רק כיוון שזה שם של תוכנה תלת מימדית, זה מוזר לפעמים. (Cinema d4).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוצאות הניסוי שלי באתרוג:
ניסיתי לרשום בגוגל cinema
באות e הוא מחק לי את כל המילה ולא נותן להשלים את החיפוש.
ניסיונות נוספים הביאו לאותה תוצאה, אי אפשר להשלים את המילה.

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה אני לא מאמין שליהודי ירא"ש יש מילים לכתוב במיילים עד כדי כך שהם לא בסדר מבחינת נתיב.

אמ.....
לא ידעתי ששמלות כלה לדוג' זה מילים גסות ... :/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה