כללי כמה מילים טובות

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא מזמן התחלתי לממש את החבילה של בפונטייפ, ואני מוכרחה לשתף ולומר מילה טובה על הפונט נפש.
חבר'ה, יש כאן בשורה אמיתית בעולם הטיפוגרפיה: הנראות שלו - מצויינת, הנייטרליות שלו - כובשת וכל זה עוד קודם לכמות המשקלים המכובדת - שהופכת כל עבודה לחוויה אמיתית. מומלץ בחום!!!

לדעתי, לא יארך הזמן והוא יכבוש את השוק בסערה כאחד הפונטים היסודיים ביותר.

כאן המקום להודות למעצב המוכשר ולבקש עוד פונטים נייטרליים ואיכותיים וגם פונטים בעלי אמירה כלל מגזרית.

• הוסף לסימניות
אכן כן. גם אני משתמשת בפונט הזה הרבה מאוד, במיוחד לטקסט רץ בפרוספקטים וכדו', והעובדה שיש לו משקלים רבים כ"כ, עוזרת לי מאוד כשאני זקוקה להשתמש בכותרות, נושאים ותת נושאים.

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל...
פונט שימושי מאד

אבל לא רק הוא, גם משאר החבילה שרכשתי אני מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
אפשר דוגמה?

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל, במיוחד בגלל ריבוי המשקלים.
עשיתי איתו שימוש במגוון נרחב של סגנונות, הוא פשוט מתאים להרבה דברים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה