דרוש מידע כמה ממתקים/חטיפים אתם מרשים לילדים לטיול?

• הוסף לסימניות
מדובר בטיול של ת״ת. אני רוצה לדעת מה הנורמה, מצד אחד לא ׳להוציא עיניים׳, מצד שני, לא ׳עלוב׳
אשמח לתגובות, תודה

• הוסף לסימניות
איזה גיל?
לגילאי 12 בערך אני נותנת 20 שח ושיקנו בזה מה שרוצים.
נראה לי שזה גם קשור לנורמות אינדיבידואליות שיש לכל מקום.
אצל הבנים שלי, למשל, הם היו די "עניים" אבל בכל אופן שמחו עם מה שהיה, כי ראו שכמו שאמרתי, בלאו הכי נשאר להם שאריות נכבדות בסוף הטיול

• הוסף לסימניות
תודה, אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
הבעיה שאצלנו כתוב 'קצת ממתקים' וכל אחד מפרש כמו שהוא רוצה, והילדים מספרים ש'כוווווולם' מביאים תיקים מלאים ממתקים;)

• הוסף לסימניות
הבעיה שאצלנו כתוב 'קצת ממתקים' וכל אחד מפרש כמו שהוא רוצה, והילדים מספרים ש'כוווווולם' מביאים תיקים מלאים ממתקים;)

אז לפנות לת"ת ולהסביר ש"מיעוט רבים שניים" ונא לכתוב מס' מדויק אחרת יביאו ממתקים כמנין גימטריא של "קצת"...

• הוסף לסימניות
תלוי בגודל הממתק
אם זה הקטנים אני אתן 3-4 חבילות פלוס כמה סוכריות או שוקולד קטן.
אם זה היותר גדולות 2 חבילות פלוס סוכריות/שוקולד

• הוסף לסימניות

אצלינו כותבים 3 ממתקים וכולם מביאים כמה בא להם
בכ"א אני נותנת בין 15-20 ש"ח, לפי גיל או אורך הטיול.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא מה נקרה אצלך ממתקים. האם בכסף שאת נותנת את מתכוננת שהילד יקנה לו לחמניה או שוקו לארוחה? האם כלול בזה שתיה מתוקה???
אני נותנת 10 שקל וממליצה להחזיר עודף. וזה נועד רק ל"שמעטס' סוכריות או ממתקים.
חטיפים יש בבית כל מה שהם רוצים. שתיה מתוקה שוקו ולחמניה לא נכלל בכסף. (או חטיף שאין בבית, אז מעדכנים קודם וקונים לו)

• הוסף לסימניות
15 ל"גיל הרך" כיתות ג'-ה', 20 לגדיים עד כיתה ז' ולתיישים הצעירים בכיתה ח' ומעלה מגיעים עד 25. נשאר מזה המון.

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שכל החברות שלי היו הולכות למכולת לקנות,
ואילו אצלנו אמא שלי הרשתה לי לקחת חטיפים שהיו בבית
לא הרגשתי רע עם זה.
היו לי ממתקים, ואם היתה בעיה, החלפתי עם חברה.

לילדים שלי אני גם נותנת לקחת מיני מתיקה מהבית.
היתה פעם שנתתי 5 ש"ח לקנות ממתקים בהכל בשקל.
אני חושבת שצריך להגביל את הדבר מטעם ההנהלה.
טיול הופך לחגיגת ממתקים, ותמיד מחזירים לי את הכריך מכווצץ'..

• הוסף לסימניות
בת"ת אצלינו לא מרשים להביא כלל
ה'רבה' מחלק לכל ילד לחמניה, טרופית, חטיף, ממתק וכו במהלך הטיול
מצד אחד, זה טוב, זה מגביל את המתוק ומונע קנאה ותחרות
מצד שני, יש את ההנאה של לבחור ולקנות ממתקים לטיול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה