כמה מקבלים עורכים שכירים??

• הוסף לסימניות
כמה מקבלים אלה שעובדים כעורכים כשכירים לשעה??

האם הפער הוא עד כדי כך גדול יחסית לעצמאים?

• הוסף לסימניות
לבתי, שהיא עורכת וידיאו מוכשרת מאוד, הציעו שכר מינימום (אחרי שהתלהבו מעבודה שהיא עשתה להם בתור פרילנסרית!). היא כמובן ויתרה על התענוג...זה היה לפני שלוש שנים, ולא נראה לי שהמצב השתנה כיום. בעבודות שהיא עושה כעצמאית משלמים לה 20$ על שעת עבודה.

• הוסף לסימניות
גם אני כעצמאית לוקחת 100 לשעה, והופתעתי לגלות עכשיו שמשלמים לשכירים בין 35-50 ש"ח לשעה,
ומעניין אוצי אם זה המצב בכל המקומות.

אגב, מישהו יודע כמה משלמים בהידברות?

• הוסף לסימניות
כמה משלמים למעצב שכיר לעומת פרילנס?
גם פער דומה...
כל אחד בוחר את דרכו. ברור שקל ופשוט יותר להיות שכיר, ולא כל אחד מעוניין להשקיע בעסק עצמאי.
אבל לשלווה יש מחיר.

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא בערך 1/3, שזה נורא ואיום, אך זה מה שיש כרגע.

• הוסף לסימניות
אינני מתכוון שההבדל הוא שליש, אלא ששכיר מקבל שליש מעורך עצמאי איכותי.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה נורא ואיום..
עורך עצמאי השקיע בציוד, משלם על בלאי, וכל מיני הוצאות נלוות של עסק עצמאי..
שכיר מקבל משכורת על שעות עבודה..
אני לא רואה הבדל בין עורך וידיאו שכיר למעצב גרפי שכיר..
עד כמה שידוע לי המחיר לעורך וידיאו שכיר בסביבות ה40 ש"ח לשעה.
עצמאי גובה לשעה (ממתי עובדים לפי שעות :rolleyes:) מ100 ש"ח ומעלה.

• הוסף לסימניות
40 ש"ח לשעה זה הרבה יותר מ 4500.

• הוסף לסימניות
הכל יחסי..

עדיין 60 ש"ח לשעה נשמע יותר הגיוני, עם כל הכבוד לבלאי והציוד..

• הוסף לסימניות
זה הרבה יותר מבלאי וציוד
זה אחריות, עדכונים וחוץ מזה, את מביאה את הלקוחות.
הבדל ענק שמצדיק את כל המחיר.

• הוסף לסימניות
אני כרגע מחפש עורכת שיכולה לעבוד באולפן שלי יום יום 8 שעות בערך בברכפלד, יש המון עבודה, ואני לא מספיק. (היא תעבוד שם לבד).

• הוסף לסימניות
אני עצמי עצמאית כרגע, ולאור הנתונים זה נראה לי הולך להשאר ככה רוב הזמן..
ועדיין בעיני זה מוגזם.. אבל לבריאות שיהיה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה