- הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1496848:האתר שלהם לא עובד עכשיו כי יש עומס ואני באמצע המבחן.
![]()
תנסי עכשיו,
זה עובד.
בהצלחה!
נכתב ע"י 3 פינות;1496848:האתר שלהם לא עובד עכשיו כי יש עומס ואני באמצע המבחן.
![]()
נכתב ע"י michal23;1500894:לפי מה שאמרו פה שהמבחן עד 18.1.15 חשבתי שאספיק ללמוד ולעבור על החומר אבל עקב אירועים לא צפויים לא למדתי וחשבתי שפיספסתי את המועד..
אתמול קיבלתי מייל שאני רשאית להתחיל ללמוד למבחן ולבצעו עד יום 23.1.15 שעה 12:00
נחמד לי!
נכתב ע"י קראנצול;1501261:20 שאלות נראה לי.
כמו מבחן אמריקאי...
אם למדת את החומר - זה קלי קלות!!!
נכתב ע"י michal23;1501163:אני קיבלתי מייל מהכתובת הזו : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י אשד;1502449:אני הייתי כבר בראיון (אתמול).
נכתב ע"י אשד;1502449:אני הייתי כבר בראיון (אתמול).
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1502490:איך היה? מה שאלו?
זמנו אותי למחר.. שאתכונן..![]()
נכתב ע"י michal23;1502541:מתי עשית את המבחן אם כבר זימנו אותך ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים