כללי כמה מקבלים על עבודה מהבית?

• הוסף לסימניות
רציתי את עזרתכם ,
כמה מקבלת גרפיקאית שמעצבת מודעות לעלון/ מידעון וכו מהבית!
האם לפי מודעה?
או לפי שעה?
כמה נותנים לשעה
תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בנוגע למחירים יש הרבה חומר בפורום

• הוסף לסימניות
יש מודעות שעושים בדקה ויש מודעות שעושים בשעה.
זה מאוד תלוי.

• הוסף לסימניות
עבדתי עם גרפיקאית כזו. כלומר היא עשתה את החלק של המודעות מהבית.
היא היתה מתחילה למדי. קבלה 30 לשעה. כמובן שזה ממש למתחילות.

לדעתי קודם כל תקחי לפי שעה. הרי בסוף זה לוקח יותר זמן ממה שחשבת ובמחיר לפי שעה אינך מפסידה מזה בניגוד למחיר גלובלי. זה אלף.

בית, אם הנסיון שלך ממש רציני ועקבי 3 שנים, תקחי נאמר 50 לשעה. אך שוב זה משתנה מאד. אם הנסיון שלך לא משהו, קחי לדעתי רק 40

שווה בהתחלה להיות קצת "פראיירית" כדי להגיע ללקוחות נוספים וכו'.

• הוסף לסימניות
ראשית תודה לכל העונים
האם הכוונה לעבודה תחת בוס שהוא מוציא את העלון?
אין כונתי באופן פרטי ללקוחות שלי

• הוסף לסימניות
שם לא היה מדובר על משהו מדי ארוך.
לדעתי לכי בכיוון של 40 ש"ח מינוס פלוס.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה בכיוון אחר,
העבודה היא בימים מסומים בשעות מסוימות, מה אני אמורה לעשות אם יש יום שאין עבודה? להתקע בבית? ולא לקבל כסף אם התשלום הוא לפי מודעה?

• הוסף לסימניות
מה פתאום.
אם מישהו שכר את שרותיך נאמר לימי שלישי בבוקר, הוא משלם לך עליהם בכל מצב. בין אם יש עבודה ובין אם לאו. בדיוק כמו אם היית שוהה במשרדו ולא היתה לו עבודה לתת לך.
סכמי זאת מראש.
אם לא עשית זאת, אמרי לו שחשבת שנית על הענין וזה התנאי שלך להמשך ההסדר ביניכם.

• הוסף לסימניות
TIP X המון תודה בענין המחיר עדיין נשארת באותתו סכום?

• הוסף לסימניות
לא התחלתי לעבוד, רק רציתי לדעת איך זה מתנהל, מה הכללים.
תודה על האינפורמציה וההכוונה.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על עימוד וגרפיקה של מגזין חודשי מהבית ואני מקבלת משכורת חודשית קבועה.

• הוסף לסימניות
אני מוציאה עלון פעמיים בשבוע מהבית ומקבלת לפי גודל המודעה לדעתי זו שיטה מאוד עדיפה כי אפשר לשחק עם השעות מתי שנוח לך לעבוד ולא לשבת עם סטופר ולספור שעות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לשאלה
ובכיוון קצת שונה.
אני עובדת מהבית עבור מישהו שמדפיס כתובות עבודת יד.
הוא משלם לי 30 לשעה, נטו עבור הזמן שאני משקיעה בעבודה x.
אני די מתחילה, אבל העבודה ממש לא מסובכת. האם זה טוב והוגן? או
נכתב ע"י TIP X;214834:
מה פתאום.
אם מישהו שכר את שרותיך נאמר לימי שלישי בבוקר, הוא משלם לך עליהם בכל מצב. בין אם יש עבודה ובין אם לאו. בדיוק כמו אם היית שוהה במשרדו ולא היתה לו עבודה לתת לך.
סכמי זאת מראש.
אם לא עשית זאת, אמרי לו שחשבת שנית על הענין וזה התנאי שלך להמשך ההסדר ביניכם.

לפי שיטתך tip x- להגדיר זמנים בשבוע ולבקש תשלום חודשי קבוע עבורן? ומה אם זה ממש קצת שעות ומשתנה? מה לעשות?

תודה.

• הוסף לסימניות
אילה, עבודה לפי שעות מתאימה מאד לסידור הנוכחי שלך עם הבוס. ולא עבודה קבועה חודשית המשולמת קבוע. כי את לא עובדת שלו, אלא עובדת חיצונית.

לגבייך, grint , זו לא הייתי אני הגרפיקאית של המודעות. איננו עובדות כבר עם הבוס ההוא ולכן שאלתך לגבי שכרה אינה רלוונטית.

בכלליות, כדאי לדרוש העלאת שכר רק אם עבר מספיק זמן והלקוח מספיק מרוצה כדי להישאר איתך בתנאייך הנוכחיים ולא להעדיף לחפש מישהי אחרת מהמאגר העצום שיש היום.

• הוסף לסימניות
תודה tip x - תשובה חכמה ביותר.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על עתון שבועי שיוצא עם מדורים ופרסומים, ה"בוס" רוצה להוסיף באותה מסגרת של שכר ושעות גם שירותי גרפיקה ללקוחות בלי כל קשר לעתון. מה דעתכם?? ומה לדרוש...

• הוסף לסימניות
לדעתי בזאת הוא מודיע שהוא שוכר את שרותיך כעובדת קבועה שלו לא משנה למה, ולא כעובדת חיצונית עצמאית. לכן לכי לפי משכורת חודשית אולי אפילו עם זכויות של חופשים וכו'.
מבחינת כמה לדרוש מאד תלוי מה הקף המשרה. כן. זו משרה לכל דבר וענין. לענין הפחות כסף קצת כמו לענין הקביעות והזכויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה