היי, כמה מקובל לבקש(שעתי) עבור משרה חלקית פיתוח web? אשמח לעזרה:)
ה החיים היפים!! משתמש פעיל 2/7/20 הוסף לסימניות #1 היי, כמה מקובל לבקש(שעתי) עבור משרה חלקית פיתוח web? אשמח לעזרה
י ינח משתמש מקצוען D I G I T A L • 2/7/20 הוסף לסימניות #2 ללא נסיון - כמו משרת סטדנט אולי (שאני לא יודעת כמה מקובל) נערך לאחרונה ב: 2/7/20
N neom משתמש מקצוען • 2/7/20 הוסף לסימניות #3 תלוי בנסיון. מלבד זאת משנה מאד האם משכורת בתלוש או כפרילנס (קבלות).
; (; Cool-It משתמש מקצוען הנדסת תוכנה D I G I T A L • 2/7/20 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י החיים היפים!!: היי, כמה מקובל לבקש(שעתי) עבור משרה חלקית פיתוח web? אשמח לעזרה לחצ/י כדי להרחיב... ניסיון? שפה? שכיר/עצמאי? מהות הפיתוח?
נכתב ע"י החיים היפים!!: היי, כמה מקובל לבקש(שעתי) עבור משרה חלקית פיתוח web? אשמח לעזרה לחצ/י כדי להרחיב... ניסיון? שפה? שכיר/עצמאי? מהות הפיתוח?
ה החיים היפים!! משתמש פעיל 2/7/20 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י (; Cool-It: ניסיון? שפה? שכיר/עצמאי? מהות הפיתוח? לחצ/י כדי להרחיב... 1.לא הרבה ניסיון- יותר בכיוון של ג'וניורית... 2.פיתוח web-angular,js... 3.שכיר
נכתב ע"י (; Cool-It: ניסיון? שפה? שכיר/עצמאי? מהות הפיתוח? לחצ/י כדי להרחיב... 1.לא הרבה ניסיון- יותר בכיוון של ג'וניורית... 2.פיתוח web-angular,js... 3.שכיר
; (; Cool-It משתמש מקצוען הנדסת תוכנה D I G I T A L • 2/7/20 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י החיים היפים!!: 1.לא הרבה ניסיון- יותר בכיוון של ג'וניורית... 2.פיתוח web-angular,js... 3.שכיר לחצ/י כדי להרחיב... חברה שלי עם תנאים די דומים לשלך, ביררה את הנושא. התשובה שהיא קיבלה, פחות או יותר, נעה בסביבות ה-70 ש"ח לשעה.
נכתב ע"י החיים היפים!!: 1.לא הרבה ניסיון- יותר בכיוון של ג'וניורית... 2.פיתוח web-angular,js... 3.שכיר לחצ/י כדי להרחיב... חברה שלי עם תנאים די דומים לשלך, ביררה את הנושא. התשובה שהיא קיבלה, פחות או יותר, נעה בסביבות ה-70 ש"ח לשעה.