כללי כמה מקובל לקחת על עיצוב עמודי הנצחה?

• הוסף לסימניות
טווח מחירים בין 85-50 ש"ח לעמוד נשמע לכם הגיוני?

תודה למגיבים

• הוסף לסימניות
תלוי כמובן ברמה.
זה יכול להיות בין 200-600 ש"ח לעיצוב הבסיסי של העמוד (תלוי ברמת ההשקעה), ואחר כך על כל הכנסה של שמות, סביבות 50 ש"ח לעמוד.

אני מכניס בד"כ את הכל במחיר של העימוד, ולא מתחשבן אחר כך על עמוד יותר או עמוד פחות.

• הוסף לסימניות
אני לוקח לרוב 150 לראשון, 50 לכל אחד נוסף

• הוסף לסימניות
250
ו50 לנוסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1617108:
תלוי כמובן ברמה.
זה יכול להיות בין 200-600 ש"ח לעיצוב הבסיסי של העמוד (תלוי ברמת ההשקעה), ואחר כך על כל הכנסה של שמות, סביבות 50 ש"ח לעמוד.

200-600 ש״ח הכונה רק לעמוד אחד של הנצחה?
אני לוקחת 800 ש״ח לעיצוב ספר, הכולל: פורזץ, שער והעמוד שאחריו, הנצחה, הסכמות, חוצצים, ולפעמים גם כותרת לשם הפרק/פרשה, (עיצוב ברמה גבוהה, אפשר לראות כאן),
ואני מקבלת תגובות, שזהו מחיר יקר,
אשמח לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
זול מאוד

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 120 לראשון ו70 לכל עמוד נוסף.
עיצוב ברמה גבוהה (כך אומרים :) )
שמחה לשמוע שניתן לעלות את המחירים ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה