אגב, ללקוחה הנ"ל, שהיתה לא מתחשבת בעליל (שעות ותנאים לא נוחים) העלתי לאחרונה את המחיר ל40 שקלים. היא הפסיקה לשלוח.
דבר אחד,מנסיון-שדאגנו תמיד שיהיה כיף ומכבד!
תני מחיר שיהיה לה כיף,ושהיא לא תרגיש ניצול.
כי אם תנצלו אותה-היא תתעופף מהר...
ובצדק
זה המחיר גם לקיפול?כבחורה שמתפרנסת מזה, לקחתי בעבר (גיל 14-17) 35 שקלים לשעה מלקוחה אחת שהתחילה לשלוח לי בגיל צעיר מאד, ללקוחות אחריה אני לוקחת 50 שקלים לשעה. יש לציין שאני מגהצת מהר ומדויק מאד.
המחיר לקיפול ודאי זול יותר. גיהוץ זה עבודה סיזיפית לא פשוטה.זה המחיר גם לקיפול?
הרוב אצלי זה קיפולים, אולי עדיף לי לפצל?
מסכימה מאד, אך לא בהכרח בקטע של המחיר, יותר בקטע של יחס מכבד, קצת לשוחח ולשמוע על המבחנים / אירועים אחרונים בסמינר. לזכור לכבד בשתיה, ולהציע לנוח אחרי מאמץ וכו'דבר אחד,מנסיון-שדאגנו תמיד שיהיה כיף ומכבד!
צודקת!!!מסכימה מאד, אך לא בהכרח בקטע של המחיר, יותר בקטע של יחס מכבד, קצת לשוחח ולשמוע על המבחנים / אירועים אחרונים בסמינר. לזכור לכבד בשתיה, ולהציע לנוח אחרי מאמץ וכו'
אני שילמתי 20 ש"ח לקיפול כביסה, ו30 לגיהוץ. יש לי בחורה שאצלי כבר 5 שנים! (כעת משלמת לה שכר מינמום+ ביטוח לאומי, כי היא מעל גיל 18)
היו לי לקוחות שנתנו יחס לא נעים
רוצה לבוא אלי הביתה?אני ממש מחפשת אחת כמוך מבני ברקצודקת!!!
היו לי לקוחות שנתנו יחס לא נעים (לרוב מביאים לי את הגיהוץ אלי הביתה)., כמו שאלות של "בטוח לקח לך שעה וחצי? אחיינית שלי מגהצת יותר מהר..."
וד"ל.
אני מעוניינתירושלמית
הייתי שמחה...
נשות הפורום נשמעות לי בוסיות נעימות ושוות....
כמה מקובל לשלם לנערה16+ על עזרה בקיפול וגיהוץ אצלי בבית?
תודה מראש
את יכולה לנסות בשמחה!אני מעוניינת
יש מצב שאני פונה אלייך באישי?
דבר אחד,מנסיון-שדאגנו תמיד שיהיה כיף ומכבד!
ובצדק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים