כמה מרויחה גננת במשרד החינוך עם 8 שנות וותק ותואר ראשון

• הוסף לסימניות
שלום רב אשמח לדעת כמה מרויחה גננת במשרד החינוך עם 8 שנות וותק +בכיר ותואר ראשון . זה חשוב לי לדעת ואני שואלת גננות שאני מכירה וככל הנראה הם אומרים סכום פחות כדי שאני לא ידע כמה הם מרויחות {ועדיף שלא היו אומרות כלל...} אשמח שיצרפו תלוש שכר של גננת במשרד החינוך {גם עם זה לא בדיוק 8 שנים }וכמובן לטשטש פרטים מזהים. מחכה לתגובה .בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה פייר להסב את האשכול לשאלה דומה....
סליחה. אבל לא הייתי פותחת אשכול רק על זה:
כמה מקבלת מורה משרד החינוך עם 4 שנות וותק ותואר ראשון. כולל גמולים של ריכוזים שונים.
אשמח לדעת. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תלוי מהי שעה... שעה בגן או תקשורת 24/7 עם ההורים...

• הוסף לסימניות
אם עובדים במשרד החינוך כמעסיק ישיר זה ממש תואם לסימולטור ולטבלאות ביומני המורה

• הוסף לסימניות
אם עובדים במשרד החינוך כמעסיק ישיר זה ממש תואם לסימולטור ולטבלאות ביומני המורה
מה הכוונה מעסיק ישיר?
האם משהו יודע על פער משמעותי בין השכר של מורה במשרד החינוך לבית מורה בחינוך העצמאי?

• הוסף לסימניות
לגבי מורה עם 4 שנות וותק זה תלוי אחוזי משרה וגמולים- ואכן החישוב בפורטל הוא לגמרי מדויק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה