דרוש מידע כמה משלמים לאברך על שיעור פרטי

• הוסף לסימניות
מה המחיר המקובל לתת לאברך רציני ברמה
שמקדם ילדים (בכתה ד') בחומר הנלמד
מקנה כלים ללימוד הגמרא
(מקדם ומרומם אותם בלימוד וגם בפן הרגשי)

• הוסף לסימניות
כנ"ל
בין 50 ל-100 ש"ח לשעה
אם הוא עבר הכשרה רצינית כמו וובר וכדו' בדר"כ זה נושק ל-100 לשעה
שימו לב שיש כאלו שלוקחים לפי שעה חודשית גלובלי

• הוסף לסימניות
תלוי בניסיון ובהמלצות ועוד... מה שמקובל זה בין 50 ל- 80. ואם יש לו גם הכשרה לקידום או חונך רגשי, זה מגיע ל-120 ולפעמים גם יותר, תלוי בחונך...

• הוסף לסימניות
באזה איזור בארץ
אני מבית שמש.
בעלי מלמד ב-50 -ל3/4 שעה
ורוצה להעלות את המחיר
לא עבר הכשרה, אך עם גישה מדהימה.
הילדים משוגעים עליו, ויש הישגים מעולים!
כמה מקובל לקחת?
ובאופן כללי, בכמה אפשר להעלות מחיר בבת אחת?
אם לדוג' חותר להגיע ל-70, להעלות בהדרגה כל פעם ב-10 ש"ח?

• הוסף לסימניות
מחפשת אברך ללימוד עם ילד גמרא בבני ברק עם נסיון בלבד!!! מי שמכיר ויכול לתת מספר תודה גדולה

• הוסף לסימניות
מחפשת אברך ללימוד עם ילד גמרא בבני ברק עם נסיון בלבד!!! מי שמכיר ויכול לתת מספר תודה גדולה
ארגון מאירים של הרב שטיין מאגד תחתו עשרות אברכים שקיבלו הכשרה מיוחדת מאת המאבחן הרב טרויבע, ויש להם נסיון רב.
אני אישית ג"כ בוגר הקורס, ולומד עם תלמידים, אבל לצערי אני לא יכול לקבל עוד תלמידים, עקב עומס רב ב"ה.
אין לי עכשיו את המספר של המשרד אבל אני אחפש אותו ואתן לכם את זה בעזהשי"ת.
אני מציע ג"כ שתשלחו את הבן לאיבחון דידקטי מקצועי אצל הרב טרויבע (ניתן לקבל הנחה 50% דרך החונך), וכך ידע החונך על איזה נקודות לשים את הדגש, וכן החונך יקבל הכוונה מהרב טרויבע, ויצטרך למלא כל שבועיים טופס מעקב איך הילד מתקדם ובמה. - ממליץ מאוד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה