נכתב ע"י מלפפון;1941301:את מתכוונת לדמי שכלול?
כי תשלום רגיל הגן לא יכול לדרוש כיון שהוא מקבל תקצוב מלא מהעיריה.
הם כן יכולים לגבות עד סכום מסויים דמי שכלול חודשיים, וזכור לי במעומעם שמותר להם לגבות מעל 100 שקלים.
(אני משלמת כ70 שקל לחודש דמי שכלול ללא הזנה).
נכתב ע"י גלבוע;1941336:מלפפון, ארבע מדברת על בני ברק.
בבני ברק הילדות לא מביאות אוכל מהבית לארוחת עשר, והן מקבלות את האוכל בגן עצמו.
על זה ההורים משלמים דמי הזנה.
זה אחרת מאשר בשאר אזורי הארץ.
65 ש"ח בכל חודש - נשלח לגן במזומן.נכתב ע"י ארבע;1941253:אשמח לשמוע מהו המחיר החודשי שמשלמים בבני ברק בגן עירוני לגילאי 3.
בגן עמותה דרשו מחיר שנשמע לי מופרז משהו, ואני מעוניינת להשוות.
תודה!
נכתב ע"י אקורד;1941357:גיסתי בפתח תקוה,
סיפרה שבגן עמותה,
המחיר הוא 280 לחודש,
לא כולל דמי שכלול 1300 לשנה
ודמי רישום
עוד סכום נחמד,
אין מה לעשות,
לגן עמותה יש מנהל והוא צריך להרויח והרבה!!!
ואגב,
לפעמים הוא מצויד הרבה פחות טוב מגני עיריה...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1941597:איפה בפ"ת? נשמע מפונטז.
הבת שלי בגן של רשת הגנים של אגו"י.
אנחנו משלמים 100 ש"ח לחודש עבור - הזנה, ריתמיקה, ג'ימבורי וחי-גן.
עוד 42 ש"ח ח"פ עבור ביטוח תלמידים ותו לא.
חני
נכתב ע"י אקורד;1941608:בגן המקביל בהאורים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים