כללי כמה משלמים לגרפיקאי בשעות אחה"צ / ערב?

• הוסף לסימניות
אשמח ליייעוצכם,
אני עובדת שכירה במשרד של מוסד, ומבצעת שם עבודות גרפיקה,
אני משתכרת בסכום X לשעה, כעת המנהל מעונין שאוסיף שעות אחה"צ או ערב- אחרי 7,
(שזה אומר לקחת עזרה עם הילדים בשעת העבודה, או כדי להספיק מה שצריך לעשות בערב...)
כמה לדעתכם אפשר לבקש לשעה? (תוכלו לציין באחוזים), כעת מדובר על כפעמיים בשבוע- אם יש לזה משמעות?...
תודה מראש על עזרתכם תמיד!

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש 50 לשעה
כדאי לבקש 40 לשעה
ולהתפשר על 35 לשעה.

• הוסף לסימניות
מה זה מתקרב אדר??... :)
אולי אוסיף נקודות חשובות: א. אני עובדת במקום יותר מ-6 שנים ולא קבלתי העלאה במשכורת עד היום... אולי זו ההזדמנות?...
ב. למנהל הענין מאד נצרך, ולי זה לא כ"כ נח כך שאני צריכה לקבל סכום כללי שישתלם לי כדי להסכים בכלל להצעה,

נכתב ע"י אברומי נויבירט;723602:
אפשר לבקש 50 לשעה
כדאי לבקש 40 לשעה
ולהתפשר על 35 לשעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;723609:
מה זה מתקרב אדר??... :)
אולי אוסיף נקודות חשובות: א. אני עובדת במקום יותר מ-6 שנים ולא קבלתי העלאה במשכורת עד היום... אולי זו ההזדמנות?...
ב. למנהל הענין מאד נצרך, ולי זה לא כ"כ נח כך שאני צריכה לקבל סכום כללי שישתלם לי כדי להסכים בכלל להצעה,

60 ש"ח /$

גם זה תלוי ברמת העבודה שלך (היה מענין לראות דוגמאות)

ואברומי דיבר ריאלית ( כי למה שהמנהל יסכים לשלם)

• הוסף לסימניות
מאחר ואת ותיקה, ובמידה וזו הצעה שאינך מחוייבת לה
והמנהל זקוק לזה מאוד ולא ילך לחפש סינים
המניות משחקות לטובתך.
אפשר להישאר בסביבות ה- 45 -50
ומי שאמר לעולמו די, יאמר לצרות המעצבים השכירים די.

• הוסף לסימניות
עדיף שתענו לי באחוזים כי השכר שלי כנראה קצת יותר גבוה ממה שאתם חושבים לשעה.

נכתב ע"י אברומי נויבירט;723615:
מאחר ואת ותיקה, ובמידה וזו הצעה שאינך מחוייבת לה
והמנהל זקוק לזה מאוד ולא ילך לחפש סינים
המניות משחקות לטובתך.
אפשר להישאר בסביבות ה- 45 -50
ומי שאמר לעולמו די, יאמר לצרות המעצבים השכירים די.

• הוסף לסימניות
האמת היא שרמת העבודה שלי בעבודה די שמרנית ופרימיטיבית, אך זה מה שמנהל בדיוק צריך (הוא מאד מכתיב את הסגנון...) ואני טיפוס זריז ומצליחה להגיע למה שהוא רוצה במהירות ויעילות (סליחה על גאוותי - זה לצורך הענין:rolleyes:...) כך שזה לא כ"כ עוזר לדעת את רמת העבודה שלי...

נכתב ע"י סתם;723613:
60 ש"ח /$

גם זה תלוי ברמת העבודה שלך (היה מענין לראות דוגמאות)

ואברומי דיבר ריאלית ( כי למה שהמנהל יסכים לשלם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;723625:
עדיף שתענו לי באחוזים כי השכר שלי כנראה קצת יותר גבוה ממה שאתם חושבים לשעה.

אז מי אנחנו שנדבר,
מצידנו גם תבקש עשייריה,
בכיף

אנחנו לא יודעים מה הפרמטרים
ולכן אלו התשובות

• הוסף לסימניות
אני שואלת מה פחות או יותר מקובל, לדוגמה:
בבוקר 100%
אחה"צ 120%
ערב-לילה 150%
סתם רשמתי, אני שואלת אם יש לכם ידיעה בענין,

נכתב ע"י סתם;723637:
אז מי אנחנו שנדבר,
מצידנו גם תבקש עשייריה,
בכיף

אנחנו לא יודעים מה הפרמטרים
ולכן אלו התשובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;723636:
ואני טיפוס זריז ומצליחה להגיע למה שהוא רוצה במהירות ויעילות (סליחה על גאוותי - זה לצורך הענין:rolleyes:...) כך שזה לא כ"כ עוזר לדעת את רמת העבודה שלי...
אדם המכיר בערך עצמו אינו גאוותן,
גם אם הוא משתף בזה אחרים.
ההתנשאות על הזולת זו הגאווה האסורה.

השיעור הבא, מחר אי"ה בשעה.............

• הוסף לסימניות
120 שח לשעה...
ובאחוזים 150 מהשכר המקורי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;723641:
אדם המכיר את ערך עצמו אינו גאוותן,
גם אם הוא משתף בזה אחרים.
התנשאות על אחרים זו הגאווה האסורה.

השיעור הבא, מחר אי"ה בשעה.............
או שאולי תצטט את בעל "חובת הלבבות" שמי שלא מכיר בערך עצמו דומה לבהמה והוא לא יקבל שום שכר על "ענווה" כזאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;723640:
אני שואלת מה פחות או יותר מקובל, לדוגמה:
בבוקר 100%
אחה"צ 120%
ערב-לילה 150%
סתם רשמתי, אני שואלת אם יש לכם ידיעה בענין,

לעניות דעתי אין בזה שום תוספת חוקי
אולי אחרי 12 בלילה / חוק שעות נוספות /מוצ"ש
לזה יש פורום דין וחשבון

• הוסף לסימניות
ולא חוקי, אנושי / אחר.. יש?...

נכתב ע"י סתם;723647:
לעניות דעתי אין בזה שום תוספת חוקי
אולי אחרי 12 בלילה / חוק שעות נוספות /מוצ"ש
לזה יש פורום דין וחשבון

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד:
המחיר הכי גבוה שהמנהל מוכן לשלם לפני שהוא יגיד לך "לכי לכל הרוחות"-
5 ש"ח פחות מזה, כדי שהוא לא ישנא אותך.

• הוסף לסימניות
על שעות נוספות משלמים 150%, זה ידוע

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה נכנס להגדרה של שעות נוספות. אני חושבת ששעות נוספות זה מעל שמונה שעות ביום או משהו כזה, לא תלוי בשעה.

בכל אופן העצה שלי - מה משנה מה כולם אומרים? או כמה הם היו לוקחים? כשאני מקבלת הצעת עבודה שלא בא לי לקחת אותה או לא נוח או מעצבן, אני עושה שיקול של כמה כסף כבר כן עושה לי חשק להשקיע, בשביל איזה סכום שווים לי הבלגן והטרחה, וזה ההצעת מחיר שלי.
הצעה כזו שאם הם לא יסכימו אני לא אצטער כי בפחות מזה זה לא מלהיב אותי, ואם הם כן יסכימו אני גם כן לא אצטער, כי בסכום כזה זה לא מעצבן אותי.

• הוסף לסימניות
תודה על דבריך, כך אני גם חושבת אך רציתי בכל זאת לשמוע מה מקובל כדי לא לחרוג יותר מידי.

נכתב ע"י עפרה;723744:
השאלה אם זה נכנס להגדרה של שעות נוספות. אני חושבת ששעות נוספות זה מעל שמונה שעות ביום או משהו כזה, לא תלוי בשעה.

בכל אופן העצה שלי - מה משנה מה כולם אומרים? או כמה הם היו לוקחים? כשאני מקבלת הצעת עבודה שלא בא לי לקחת אותה או לא נוח או מעצבן, אני עושה שיקול של כמה כסף כבר כן עושה לי חשק להשקיע, בשביל איזה סכום שווים לי הבלגן והטרחה, וזה ההצעת מחיר שלי.
הצעה כזו שאם הם לא יסכימו אני לא אצטער כי בפחות מזה זה לא מלהיב אותי, ואם הם כן יסכימו אני גם כן לא אצטער, כי בסכום כזה זה לא מעצבן אותי.

• הוסף לסימניות
אני עובדת ג"כ כשכירה, ובד"כ מקבלת 150% על שעות נוספות - הוי אומר להישאר עד שעות מאוחרות יותר, לקחת עבודה הביתה וכו'.

על שעות כמו שאת מדברת שזה אחרי זמן עבודה סביר - אני מקבלת 200%.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;723702:
על שעות נוספות משלמים 150%, זה ידוע

אם המשמרת מוגדרת כמשמרת אחה"צ, אזי אין מדובר ב"שעות נוספות".
תעריף מיוחד הוא רק על שעות הלילה, כמדומני אחרי השעה 22:00.

ובקיצור, קשה לי להאמין שיש בוס שיסכים לשלם יותר על משמרת אחה"צ.
הרי כל הרעיון של משמרת אחה"צ נולד ע"מ לא להשאיר מחשבים מושבתים ללא עבודה, ובמלים אחרות כדי להוסיף כסף לקופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה