כללי כמה משלמים על עיצוב עמוד באלבום דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
שלום רב!
יש לי לקוחה צלמת - שרוצה שאכין לה תבניות לאלבום דיגיטלי
והיא תצטרך רק לשלב את התמונות בתוך העיצובים המוכנים
וכך תכין בקלות ובמהירות ללקוחות שלה אלבום דיגיטלי
בלי להיות תלויה במעצבת חיצונית.

ורציתי לשמוע ממך, את חוות דעתך,
כמה מקובל לקחת על עיצוב עמוד באלבום דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מענה.
תודה

• הוסף לסימניות
מה זה רק להכין תבניות.
זה פשוט לעצב אלבום תבניות ללא התמונות.
תקחי מחיר של אלבום דיגיטלי רגיל .
זה כמו לבקש מנה פלאפל ללא הכדורים.. על מנה משלמים לא משנה אם יש או אין. מעניין לשמוע עוד דעות בנושא.
אני גם חושבת שתבנית חד פעמית עולה יותר..רק בגלל הסיבה שעושים על גבה המון כסף.

• הוסף לסימניות
מה המחיר של עיצוב עמוד בודד באלבום דיגיטלי רגיל?
כמובן בגלל שהיא תשתמש עם זה במקום להזמין כל פעם אלבום דיגיטלי- זה יעלה יותר,
אבל חשוב לי לדעת מה המחיר שוק שלוקחים על עמוד באלבום רגיל?

אשמח לשמוע עוד דעות בענין.

• הוסף לסימניות
מה זה רק להכין תבניות.
זה פשוט לעצב אלבום תבניות ללא התמונות.
תקחי מחיר של אלבום דיגיטלי רגיל .
זה כמו לבקש מנה פלאפל ללא הכדורים.. על מנה משלמים לא משנה אם יש או אין. מעניין לשמוע עוד דעות בנושא.
אני גם חושבת שתבנית חד פעמית עולה יותר..רק בגלל הסיבה שעושים על גבה המון כסף.
אלבום רגיל זה אומר קובץ סגור
אם היא מבקשת קובץ פתוח את צריכה לקחת הרבה יותר מרגיל
לדעתי באזור 80-100 ש"ח לעמוד אבל זה תלוי ברמת העיצוב ואולי גם בכמות העמודים שהיא רוצה

• הוסף לסימניות
לדעתי באזור 80-100 ש"ח לעמוד אבל זה תלוי ברמת העיצוב ואולי גם בכמות העמודים שהיא רוצה
וכמה בקובץ סגור? אני אשמח לשמוע כמה לוקחים לצלמת וכמה ללקוח רגיל?

• הוסף לסימניות
בדיוק לזה התכוונתי.
המחיר לפי רמת העיצוב שלך..

• הוסף לסימניות
לדעתי, אי אפשר בכלל לסגור על כזה רעיון
בתור אחת שמכירה את התחום
כל אלבום משתנה בעיצובו ובצבעו בהתאם לתמונות וללוקישנים שהצטלמו, כך שהיא לא יכולה לקחת עיצוב אחד לכולם...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל אלבום משתנה בעיצובו ובצבעו בהתאם לתמונות וללוקישנים שהצטלמו, כך שהיא לא יכולה לקחת עיצוב אחד לכולם...
נכון,
הצלמת צריכה להתאים את העיצוב לתמונות,
זה משתנה לפי הצילומים והמצטלמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה