דרוש מידע כמה משלמים שכירות לדירה 3/4 חדרים ברמה ג בבית שמש

• הוסף לסימניות
מה המחיר שמשלמים שכירות לדירה 3 חדרים ביחזקאל הנביא והאזור
וכמה משלמים שכירות לדירה 3 חדרים באזור מרים הנביאה
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעניין אותי גם

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היום מחיר המינימום זה 4 וחצי
אפשר למצוא ב 4.3
ומחיר רגיל זה בין 4.8 ל 5
ל 3 חד'

• הוסף לסימניות
יש לי דירה במרים הנביאה, 3 חדרים גדולה עם מפרט בסיסי (בת 5 שנים)
כמה אפשר לקבל עליה?
אני רוצה לדעת כמה אפשר להעלות לשוכר קיים
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כמה אפשר לקבל כיום על דירת 3 חדרים באזור יחזקאל הנביא.
תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יודעת להגיד אם המחירים עלו משנה שעברה?

• הוסף לסימניות
יש לי דירה במרים הנביאה, 3 חדרים גדולה עם מפרט בסיסי (בת 5 שנים)
כמה אפשר לקבל עליה?
אני רוצה לדעת כמה אפשר להעלות לשוכר קיים
תודה לכולם!
המחיר הרגיל הנוכחי הוא בסביבות ה 4500
לעלות לשוכר קיים יש בזה עוד שיקולים וגם השאלה מכמה.

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים דירה ברמת בית שמש ד' במחיר סביר של עד 4500 יש כזה מחיר? והאם שווה לפנות לתיווך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה