מידע שימושי כמה סוכרזית שווה כוס סוכר?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה טבליות סוכרזית שווה כוס סוכר?

• הוסף לסימניות
כל כדור זה כפית

• הוסף לסימניות
כמה כפיות זה כוס?

• הוסף לסימניות
כל אחד לפי איך שהוא אוהב מתוק.
יש כאלו ששותים בכלל בלי ויש כאלו ששותים עם 2,3...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירתרם;1334166:
כל אחד לפי איך שהוא אוהב מתוק.
יש כאלו ששותים בכלל בלי ויש כאלו ששותים עם 2,3...

לא שאלו על כוס כפה/תה.

• הוסף לסימניות
בי

בודה יש לי טבלת המרה מה שבטוח שכל טבליה = כפית סוכר, אפשר לקחת כפית וכוס יבשים ולמדוד כמה כפיות נכנסות בחצי כוס ולהחליף בטבליות
אני רואה עכשיו שכתוב על האריזה שזה לא לבישול ואפייה, ורציתי את זה לעוגה....

• הוסף לסימניות
מה בענין השקיות סוכרזית?
כמה שקיקים זה כוס סוכר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין.
האמת, לא מכירה כל כך הרבה סימות, אבל כשאפגוש אשאל.
יש לי רקע מאוד רחב מאוד בבירורי שמות, וספציפית בשם סימא.
סימה ספרדי - זה בדר"כ עם ה'. המקור שלו שונה.
סימא אשכנזי - הנכון, עפ"י רב הדיינים המומחים ואני יודעת שגם הרב'ה מאמשינוב הכריע - עם א'. מי שכותבת בה' - סביר להניח שהיא טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה