עלית על זה שהכל פסיכולוגי.רק דבר אחד אני לא מצליחה להבין: אם בכוס קפה אני אשים 6 כפיות סוכר אז לא אצליח ללגום אפילו לגימה אחת מרוב בחילה. איך זה שהיולו מחליק לי בלי קושי ואפילו משאיר טעם של עוד? אולי המלח אחראי לזה?
מה???אכן, 6 כפיות סוכר לכל מעדן.
31 גרם סוכר, זה 6 כפיות סוכר
אז בקפה הבא, אל תתקמצנו על הסוכר.
צפה בקובץ המצורף 347936
אם זה היה הדבר היחיד שאנחנו אוכלים עם סוכר מידי יום אז ניחא, אבל יש לנו עוד הרבהההההה דברים שאנחנו אוכלים מידי יום שמלאים בסוכרשמישהו יסביר לי מה כזה גרוע ב6 כפות סוכר?
והאם אתם מקפידים לא לאכול בכלל סוכרים וגם לא להכניס לכל מיני תופינים שאתן מכינות.
אל תשכחו לזרוק על הדרך מלפפונים ולצלוף בי במדויק.
בשביל זה פתחתי את האשכול!!!מה???
זה אמיתי מה שאת כותבת?!
אני כרגע בתקופה שמשתדלת לשמור על הסוכר ובדיוק קניתי היום את המעדן הזה כי חשבתי שזה "מעדן בריאותי"
לא העליתי על דעתי לבדוק כמה סוכר יש בזה...
הזוי..............................
תנסי לברר כמה סוכר יש בקטשופ או בצ'יטוס....אם זה היה הדבר היחיד שאנחנו אוכלים עם סוכר מידי יום אז ניחא, אבל יש לנו עוד הרבהההההה דברים שאנחנו אוכלים מידי יום שמלאים בסוכר
מה פסיכולוגי?עלית על זה שהכל פסיכולוגי.
פסיכולוגי להיגעל מהעמסת סוכר.מה פסיכולוגי?
מה שהחברות עושות, או הבדיקה של כמות הסוכר בדברים שאנחנו אוכלים?
גם בחלב גולמי יש המווון סוכר חלב - לקטוז
יש מצב שנשים קצת הגזימו עם זה, אני ממש רעדתי לשתות בגלל שהפחידו אותי, בסוף אכן התברר לי שזה לא כזה מגעיל. אבל עדיין לומר שזה רק פסיכולוגי- זה גם לא נכון, אכן זה מתוק עד בחילה.פסיכולוגי להיגעל מהעמסת סוכר.
כולם איימו עליי לפני זה, ועד היום אני לא מבינה מה גרוע בזה.
סליחה, אתן שותות יין או מיץ ענבים?
אתן לא אוכלות מעדנים?
כל העוגות- כמה כוסות סוכר בעוגה אחת של תבנית A4 רגילה?
מי שתצביע ותכתוב שהיא אוכלת רק פירות נטולי סוכר וירקות- אבין את הזעזוע לגבי המעדנים.
בלי קשר- באמת לא בסדר שחברות מציינות על מעדנים שהם טבעיים, בעוד הדבר היחיד שטבעי בהם הוא הטבע הזה לאהוב לאכול דברים טעימים.
זה מגעיל, כי זה מגעיל.פסיכולוגי להיגעל מהעמסת סוכר.
בפירות יש סיבים תזונתיים, שמאזנים את הסוכר.מי שתצביע ותכתוב שהיא אוכלת רק פירות נטולי סוכר וירקות- אבין את הזעזוע לגבי המעדנים.
למה?זה מגעיל, כי זה מגעיל.
בלי קשר לרמת הסוכר
כתבתי כבר בעבר,(רציתי לכתוב חצילים, אבל פחדתי שזה יהיה אישי נגדך).
צחקתי כ"כאגב, ב'יולו' יש כמויות סוכר הזויות. אפשר להציע לאחיות שעושות העמסת סוכר, לתת למטופלים שניים וחצי מעדני יולו במקום ה-50 גרם סוכר...
את בטח מאלו שלוגמות טיפה טיפה, באמת אפשר להתעלף מהגועל! תשתי בשלוק אחד, ועד שתרגישי את הטעם כבר תהיי אחרי. טיפ קטן לפעם הבאה...צחקתי כ"כ
הלוואי!
ואז כשהאחות תגיד לי- 'לגמור את זה תוך 5 דקות!'
אני לא אסתכל עליה כמו עגל בבן אדם...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים