כמה סינגלים יוצאים ביום?

• הוסף לסימניות
באתר jewish insights באנגלית (אתר חדשות מוזיקה) יש קטגוריה מיוחדת לסינגלים חדשים. אם מסתכלים שם רואים שכמעט כל יום יוצא סינגל ולפעמים שניים.

מי מקשיב לכל זה?
שמעתם על זאב קאופמן? הוא עכשיו הוציא סינגל, שמעתם על יעקב קליין? אולי על מאיר מסוארי? מה עם מרדכי רוט ומשה סילבר?
כל אלו הוציאו סינגלים בשבוע האחרון!! [אמיתי, תסתכלו שם] הם השקיעו כסף, מאמץ ואנרגיות, ואני מאמין שרוב חברי הפורום, שהם מוזקאים או מתעניינים במוזיקה לא מכירים את רובם או כולם!

אני חס ושלום לא מזלזל ברמה ובמצוינות המוזיקלית שלהם, אני לא מכיר אותם בכלל,

אז מה אני בא לומר?
אם אתה עושה מוזיקה עבור עצמך, המשפחה שלך והחברים שלך- לבריאות! זה מצויין. אם אתה חושב שתכבוש את העולם עם המוזיקה שלך, לגבי זה אני לא כל כך בטוח...

• הוסף לסימניות
נגעת בבעיית העשור.
תעשיית המוזיקה עברה את טלטלת הטכנולוגיה בהוזלת מחירים דרמטית, תכניות המוזיקה בציבור הכללי חדרו גם אלינו וקלות ההפצה ברשתות החברתיות עשתה את שלה - בעלות של אלפי שקלים בודדים יכול כל חסר כשרון וידע להוציא כל שיר, לפרסם אותו באתרים ורשתות לצד סינגלים ואלבומים של גדולי הזמר ולקבל חשיפה עצומה.

יש בזה יתרונות וחסרונות בלי סוף, אחד מהם הוא הנושא שהעלית, של בזבוז כסף חסר טעם של כל צעיר עם חלום או מבוגר עם חסך..

סליחה על הבוטות, אבל באמת כואב הלב..

• הוסף לסימניות
נגעת בבעיית העשור.
תעשיית המוזיקה עברה את טלטלת הטכנולוגיה בהוזלת מחירים דרמטית, תכניות המוזיקה בציבור הכללי חדרו גם אלינו וקלות ההפצה ברשתות החברתיות עשתה את שלה - בעלות של אלפי שקלים בודדים יכול כל חסר כשרון וידע להוציא כל שיר, לפרסם אותו באתרים ורשתות לצד סינגלים ואלבומים של גדולי הזמר ולקבל חשיפה עצומה.

יש בזה יתרונות וחסרונות בלי סוף, אחד מהם הוא הנושא שהעלית, של בזבוז כסף חסר טעם של כל צעיר עם חלום או מבוגר עם חסך..

סליחה על הבוטות, אבל באמת כואב הלב..
זו ממש לא הבעיה. הבעיה היא שהעומס גורם שתהיה התיחסות כמו שלך - גם למוכשרים באמת, לא פחות ואף יותר מהמפורסמים, שבגלל ריבוי הסינגלים - אנשים כמוך מקטלגים אותם בלי לבדוק כחסרי כשרון ובעלי חסכים...

• הוסף לסימניות
סינגל נעשה שהחומר ו\או הביצוע של הזמר יחשף לציבור

ובסוף הציבור לא ממש תמים

מה שלא טוב לא עובר

ונכון הרבה כסף ועבודה ואנרגיות הולכות לפח

• הוסף לסימניות
זו ממש לא הבעיה. הבעיה היא שהעומס גורם שתהיה התיחסות כמו שלך - גם למוכשרים באמת, לא פחות ואף יותר מהמפורסמים, שבגלל ריבוי הסינגלים - אנשים כמוך מקטלגים אותם בלי לבדוק כחסרי כשרון ובעלי חסכים...
דוד היקר, לא קיטלגתי אף אחד ולא דיברתי על אף אחד בצורה אישית.

דיברתי על התופעה הקיימת כיום שבגלל העלות הנמוכה יכול כל דרדק להוציא סינגל ומקסימום לא יצליח, אין ספק שזה גרם לזילות המושג 'סינגל' ולהצפת הרשת בזבל גמור מכל הבחינות.

ודאי וודאי שישנם עדיין זמרים ומוזיקאים צעירים מוכשרים ברמות, יצא לי לעבוד עם רבים מהם ואין ספק שזהו הצד המבורך של הוזלת העלויות.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי זמר שרוצה להכנס
לשוק (לא הבינלאומי ליד פריד ומ.ב.ד.)
שווה לו להשקיע כסף (כמובן עם פרופרציות)
כדי שאנשים יכירו יותר (תכל'ס אי אפשר להביא
מישהו שאף אחד לא מכיר וזה גם עושה רושם
שרואים שזה בנאדם רציני שמוציא שירים).
ואני גם בעד שכל מי שרוצה לנסות להצליח שינסה.(בכל התחומים)
בהצלחה לכולם.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה