כמה סקיצות ושירבוטים.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע בדיוק למה, אבל אני אישית יותר אוהב סקיצות מאשר ציורים צבועים, מושקעים ויפים ככל שיהיו.

קבצים מצורפים

• DSCF8876.JPG
    KB 314.5 · צפיות: 15
  • DSCF8877.JPG
    KB 899.2 · צפיות: 16
  • DSCF8878.JPG
    KB 553.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
גמני.
סקיצות הם האהבה הגדולה שלי, אפשר לקשקש כהוגן הלוך וחזור, וזה יוצא יותר יפה... לפעמים חבל לי למחוק את השיכבה של הסקיצות מתחת לאינקינג, היא מוסיפה כ"כ הרבה!

ו-הציורים מקסימים!

• הוסף לסימניות
הסקיצות מביעות את האומנות האמיתית. התוצאה היא 'סוף הדרך' ולא משקפת שום דבר ממה שעברת עד שהגעת אליה.
לא פלא שסקיצה, מקושקשת ככל שהיא, יותר 'מדברת' לאומן ולצייר מאשר תוצאה סופית.

• הוסף לסימניות
גדי פולק משאיר את הסקיצות מאחורי הציור. למי שלא שם לב.
פעם חשבתי שהוא פשוט שכח למחוק את העיפרון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;1825566:
פעם חשבתי שהוא פשוט שכח למחוק את העיפרון :)

אוי זה היה טוב...הצחקת אותי

• הוסף לסימניות
בתור אחת שלא יודעת להחזיק עפרון, הסקיצות האלה מדברות אלי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1825911:
מיוחד!

תגיד, לא לקחת במקרה את האזניים של לוין?;):D;):D

האוזנים שלי אצלי,
אבל אם אתה רוצה לראות קסם אני יודע לעשות שאני לוקח לך את האף.

• הוסף לסימניות
גמני!
יש משו יפה בסקיצות שא"א להסביר. זה פשוט יפה וזהו!
הסקיצות שלך מדהימות!!! זה נראה כמעט ציור גמור..אם היית רואה את הסקיצות שלי היה קשה לראות דף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה