כמה סשנים של צילומים מכילה חבילה?

• הוסף לסימניות
כשאתם מציעות חבילה של 12 / 18 וכו' כמה סשנים שונים תיכלול החבילה?
כמה מינימום תמונות תיקחו מכל סיגנון?
לבינתיים לפי מה שיצא חל עד היום במירוץ מטורף הספקתי 4 סיגנונות במשך שעה וחצי
- אתן מעדיפות להתעכב על כל סשן קצת יותר ולהוציא פוזות מושלמות / או להספיק כמה שיותר?? אני נמשכת לחלק הראשון...
אשמח לכל עזרה בנושא
תודה
שרה טירהויז

• הוסף לסימניות
אשמח לענות, אבל הנוסח של השאלות לא ברור כל כך...
מה את רוצה לשאול? מה החבילות? (אין לי חבילה של 12/18...)
או כמה תמונות אני אצלם לכל חבילה?
או אולי כמה סגנונות צילום?

• הוסף לסימניות
קודם כל תלוי איזה גודל חבילה, חבילה של 10 תמונות לא דומה לחבילה של 36-40

ו4 סשנים בשעה וחצי זה מעט מידי לטעמי
בכלל אין צורך לצלם הרבה בשביל שיהיה מספיק בחירה- אם לוחצים בדיוק ברגע הנכון מספיק שתיים- שלוש תמונות מכל "סוג"
אני מאמינה שעם הזמן את תלמדי לעבוד זריז יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1018780:
אשמח לענות, אבל הנוסח של השאלות לא ברור כל כך...
מה את רוצה לשאול? מה החבילות? (אין לי חבילה של 12/18...)
או כמה תמונות אני אצלם לכל חבילה?
או אולי כמה סגנונות צילום?
כמה סגנונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1018783:
קודם כל תלוי איזה גודל חבילה, חבילה של 10 תמונות לא דומה לחבילה של 36-40

ו4 סשנים בשעה וחצי זה מעט מידי לטעמי
בכלל אין צורך לצלם הרבה בשביל שיהיה מספיק בחירה- אם לוחצים בדיוק ברגע הנכון מספיק שתיים- שלוש תמונות מכל "סוג"
אני מאמינה שעם הזמן את תלמדי לעבוד זריז יותר
אני מאמינה שהזמן משפר יכולות של צלמת - אבל ילד / תינוק לא משתנה וזה עינין של תזמון והמון סבלנות! ככה מהנסיון הקצר שלי, ותמיד בסוף הסבלנות שלי היתה משתלמת! הם לא רובוטים וא"א להעמיד אותם כמו שרוצים אלא לצפות מהם לזרום ולנסות לתפוס את הפוזות וההבעות המתוקות. (לא עניין של תקתוקי מצלמה אלא סבלנות לתפוס אותן)
מה שכן זה לא הולך יחד עם המון הספקים...
אז ברור שצריך לוותר על משהו... - לצערי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה