כמה עבודות אחרונות בפוטושופ

• הוסף לסימניות
מדהייייייים!!!
אהבתי את זה שאפילו שהשתמשת במחשב, זה נראה ידני לגמרי! וזה היופי..
אני גם אשמח לעוד שיתופים..
זה פותח את הראש לעוד סגנונות ציור, ובעיקר לעוד תהליכי עבודה חדשים.

• הוסף לסימניות
דבורה את אגדה!!!!!!!
כבר כשלמדתי אצלך בפרוג אהבתי כל כך את הסגנון שלך
ובכל מקום שאני פוגשת ציורים שלך אני מתלהבת
אולי ביום מן הימים הציורים שלי יהיו מקצועיים ויפים כמו שלימדת אותי ואוכל להשויץ שזה ממך......

• הוסף לסימניות
מושלם כרגיל.

• הוסף לסימניות
ואוא אהבתי ,מדליקקקקקק לגמרי !!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמנית;2055143:
מדהים!!!
את הציור מההתחלה ציירת בפוטושופ או שזה רק העיבוד?
תודה!
2 ראשונים- פוטושופ נטו. אחרון -עבוד רישום.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! נעים לחזור אחרי יום עמוס ולמצוא תגובות חמות כל כך.
אעלה עוד עבודות (אם יהיה משהו שווה;))

• הוסף לסימניות
דבורה, לא מצאתי הגדרה הולמת מספיק, אז שתקתי עד עכשיו,
וגם עכשיו לא מצאתי - אבל חייבת לומר.
את משהו ש... אין, אין דברים כאלה.
ואוי לך אם לא תעלי! כאילו שיקרה דבר כזה שלא יהיה משהו שווה..
נשמח לראות גם את השרבוטים ה'לא שווים' שלך,
ואחר כך לשבת וללמוד מהם אי אלו שיעורים חשובים. :)

• הוסף לסימניות
תודה לך דבורה! העבודות שלך תמיד מדהימות אותי מחדש!! זה כיף גדול שאת מעלה כאן חומרים. זה נותן השראה ודוחף לשאוף כמה שיותר גבוה. תודה!
תעלי עוד!!!

פסח שמח וכשר!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשירי..
הדברים ה"לא שווים" שלך שווים הרבה בשבילנו...
ואין לי מספיק מחמאות להגיד על האיורים המעלפים האלה.
משהו משגע..
לטעמי- רק לטעמי כן..העין של הילד האחרון גדולה מדי והצביעה גרמ ה לו להראות ילד בשואה ( אם מצליחים להתעלם מהקסדה שמונחת לו על הראש...:/..)
But it's still beautiful!
מצפה ליצירות הבאות!!
:) :)

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
איפה הסמיילי הזה שפוער פיו בתדהמה? הא, הנה .
:eek::eek::eek::eek::eek:
מדהימדהיים!!

• הוסף לסימניות
וואו דבורה!
את אמנית בפיסול, לא רק בציור!
איך פיסלת אותם ככה תלת מימדי כל כך אמיתי
להושיט יד ולמשש...
אלופה כתמיד!!!

• הוסף לסימניות
מזכיר קצת את האוירה שיש באיסתרק ומהלהל (בלי כוונה להטות את האשכול ל"מתי יוזבד יו"ל...:D)

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים,
יפהפה ממש, אין מילים. ונפלא לראות את הכשרון היוצא דופן שלך עובר לדיגיטלי בצורה כ"כ יפה.

ועכשיו שאלה: פוטושופ, זה נראה שאין כמו פוטושופ,
ורואים שכל המאיירים המקצועיים משתמשים בפוטושופ,
איך אפשר ללמוד את המנוע מברשות של פוטושופ הכי בקלות?
נסיון וטעייה,
או יש סרטונים על זה?
וגם, למשל העפרון הזה שהשתמשת, זה מברשת מובנית בפוטושופ, או משהו שיצרת?
או הורדת מאיזה מקום?
אשמח לשמוע איך או איפה להשיג כזאת מברשת.

• הוסף לסימניות
תוספת: עכשיו שמתי לב שכתבת למעלה שהעפרון הוא עפרון אמיתי ברישום .. :)
הממ.
אם ככה, עוד שאלה,
תמליצי לי על סורק איכותי , לקנייה,, שלא יהיה מדי מדי יקר, אבל שיתן תוצאות מקצועיות ממש?
נ.ב - כבר יש לי מדפסת\פקס\סורק של 400 שקל של HP , אבל הסורק שלה ממש ממש לא משהו. זה לא יוצא יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;2059748:
ועכשיו שאלה: פוטושופ, זה נראה שאין כמו פוטושופ,
ורואים שכל המאיירים המקצועיים משתמשים בפוטושופ,
איך אפשר ללמוד את המנוע מברשות של פוטושופ הכי בקלות?
נסיון וטעייה,
או יש סרטונים על זה?
וגם, למשל העפרון הזה שהשתמשת, זה מברשת מובנית בפוטושופ, או משהו שיצרת?
או הורדת מאיזה מקום?
אשמח לשמוע איך או איפה להשיג כזאת מברשת.

טוב, אנסה לענות על כל השאלות.
קודם כל, המושגים "פוטושופ" ו"בקלות"- לא הולכים יחד אף פעם. זה כן נסיון, זה כן למוד מגוגל וסרטונים. מי שיש לו אפשרות לשפה נוספת- זוכה- יש המון סרטוני הסבר ולימוד באנגלית ורוסית. רוב הסרטונים- צריך לראות כמה וכמה פעמים כדי להבין איך צייר עושה את זה... כלומר דרוש המון המון זמן.
חוץ מזה, לא להתבייש לשאול- כל גרפיקאי, כל צייר ועוד. בד"כ מומחים מוכנים להסביר הרבה. אני אישית- למדתי המון מכל מיני אנשים שעבדתי אתם.
לגבי סורק- סורק משולב עם מדפסת תמיד לא מספיק טוב לסריקות איכותיות. אני ממליצה על CANON בגודל A4 לא משולב, דק. לא משנה איזה מודל- הם כולם טובים. ולא יקרים.
מברשות- אפשר להשיג בחינם מDeviantArt - יש שם הרבה ציירים שמחלקים מברשות בחינם. תחפש גם בפורום שלנו- גם כאן מחלקים מברשות. אני בזמנו כן הורדתי כאן משהו.
אבל מברשות זה לא העניין- מה שכן כדאי ללמוד- זה איך לכוון כל מברשת- כל ההגדרות- מה משנה את מה ואיך. בשביל זה כדאי או ללמוד מסודר, בפרוג, למשל, או לקנות מדריך פוטושופ ולנסות להבין לבד.
בסופו של דבר, אחרי שמנסים המון מברשות- נשאר משהו שמתאים דווקא לך- זה יכול להיות רק 30-50 מברשות- ואז אתה יוצר ספרית מברשות משלך ועובד דווקא אתה.
מקווה שעזרתי לך.
אה, עוד משהו, מברשות מובנים של פוטושופ- שוב, אם יודעים איך לכוון אותם- הם בכלל לא כאלה גרועים. אפשר לצייר אתם טוב מאוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עכשיו הסתכלתי בתיק עבודות שלך.
שאול יצחק- יש לך ציורים מאוד מאוד יפים!!!!!
ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
דבורה, הציורים אופיינים לך. יכלתי לדעת מי הצייר גם בלי חתימה. מקסים ונשמח לראות עוד מיצירותיך.
פסח כשר ושמח לך ולכולם

• הוסף לסימניות
שלום דבורה
הציורים שלך הם מקור השראה וקנאת סופרים בשבילי.
אני מאוד אוהבת את החתימה שלך .ממש נוסטלגיה. כמו אות פתיח מאגדות עם שהקריאו לי כשהייתי ממש קטנה...

1. אולי את מעבירה קורס מקוצר או אפילו 3-4 מפגשים לכאלו שכבר מציירים ועובדים בפוטושופ ורוצים יותר טיפים, בעיקר ב"צביעה".
אולי אפשר לארגן אפילו דרך פרוג, מעיין קורס שלב ב'
אני בטוחה שיהיו הרבה קופצים.
2. אם יש לך רשימה של סרטוני הסבר על צביעה בפוטושופ ברוסית אשמח לקבל (אם צריך רק להקשיב ולא לקרוא, אני רק מבינה רוסית..)
תודה על ההשראה המקצועית, הרמה, הדמיון ועל השיתוף שלך.

פסח כשר ושמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה