כמה עבודות אחרונות.

• הוסף לסימניות
קודם כל- לכל מי שכתב לי באישי: אני מלמדת בפרוג קורס איור דיגיטלי. כרגע, לא מעבירה שום שיעורים פרטיים, לא בקבוצות ולא ביחיד.
כל העבודות מצויירות בפוטושופ. חלק מהם , אולי אעביר בצבע, ואולי לא, עדיין לא בטוחה שאצליח.
ציור אחרון- כנראה עוד אשנה אותו כמה פעמים.
בגדול- הם כולם מאיירים רק פנטזיות משלי. אם תרצו- תכתבו עליהם סיפורים...
שאלו אותי לגבי זמן הביצוע... 3 ראשונות- ממש מהירות- חצי שעה כל אחת.
שתיים אחרונות- כשעתיים כל אחת והרבה מחשבה מאחורי הקלעים.
שבוע טוב לכולם!
שבוע טוב לכולם!
35-365w.jpg
36-365w.jpg
37-365w.jpg
38-365w.jpg
39-365w.jpg

• הוסף לסימניות
מהמם...

• הוסף לסימניות
וואו.
פשוט וואו.
וזהו.
אין לי עוד מה לומר, כל מילה מיותרת.
אהבתי לגמרי!

• הוסף לסימניות
הי דבורה תעזרי לי להחליט...
upload_2018-5-6_8-39-43.png

יותר כהה או יותר בהיר?ואיך הצבעים בכללי?
upload_2018-5-6_8-39-28.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דבורה זה ממש ציורים להשראה.
ספור ספור יש מאחורי כל ציור,
אני מוקסמת כל פעם מחדש.
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
ציורים קסומים אחד אחד,
מלאי תוכן דימיון ורגש.

מחכה כבר לשיתוף הבא שלך!

כרגע, לא מעבירה שום שיעורים פרטיים, לא בקבוצות ולא ביחיד.

נראה לי את כבר יכולה לגבש לך קבוצה רק מהצופים פה ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבורה! זה מיוחד כתמיד!
באילו מברשות את משתמשת? זה נראה ממש ב"כיף" וזורם...
תודה סופי! מברשת של עפרון- ממש התאהבתי בה. היא רכה ומאוד מאוד דומה לעפרון אמיתי- מציירת גם קו דק ועבה ושטריך, כמו בציור של הבוקר.
40-365w.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים כרגיל!!!!!
ואיך??? איך חצי שעה?
דבורה, את אלופה.
נהנית לראות כל פעם את הציורים המיוחדים שלך

• הוסף לסימניות
מתברר שמיד בכניסתי להצצה בפורום כל פעם מחדש, העיניים שלי מחפשות אחר הDK האומנותי והמרשים בריבוע הפרופיל, האם יש משהו חדש של דבורה....?
כיף שחזרת אלינו עם כוחות מחודשים.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה להגיד דבורה.
...
מעכשיו כל פעם שאין לי מילים לאיורים שלך אני פשוט אכתוב:
״דבורה״

סיכמנו?
תודה.

דבורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה