כללי כמה עבודות ותוויות יין ישנה - מעודכנת

• הוסף לסימניות
לפני כחודש פרסמתי תווית יין, אדומה כזו ומבריקה, וכולם אמרו לשנות את הצבע האדום לבורדו,
בסופו של דבר המזמין לא אהב את האדום,
ראיתי כמה דוגמאות שהביאו לו והעתקתי את הצבע - אוף וויט.
בקיצור מה אתם אומרים על התוויות הזו,
ההכשר הוא סתם מודבק, אל תעשו רעש... זה רק בשביל להראות לו כרגע שלא יהיה ריק, זה ירד או יוחלף.
אשמח לשמוע רעיונות וכו'

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 66.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ואלו עוד שתי עבודות - שעוד אמנם חזון למועד אבל רציתי לדעת מה דעתכם.
אל תנסו להשוות זה בהפרשי זמן ולפני הדפוס - אם כן - זה יותאם בע"ה.
תודה רבה
אגב, מישהו הציע לי לעשות במקום שני אתרוגים אחד מול השני ולהשוות - לעשות סלסלה של אתרוגים עפושים ואחד מבריק ומצוצח, מה דעתכם?
למישהו יש סלסלה?
אגדי לבקש כזה דבר בשבט...
וחוץ מזה עוד דבר שנתקלתי בו בשעת עריכת המודעה - כל העלם הזה הוא שטויות ובלתי אמיתי..
שמעו קטע, אני סגרתי את המודעה מפוטושופ לJPG וזה יצא במשקל של 8 מגה בייט, לאחר מכן פתחתי את זה בפרופסינול או אינדיזיין וסרתי בPDF ואח"כ שוב לJPG בלי לפגוע באיכות (תסתכלו על הטקסט של ה'שלא ישכנעו אותך' ובמשקל אפסי...
הכל שטויות והסכמי...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 859.4 · צפיות: 19
  • 83769.jpg
    KB 783.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
התוית השתדרגהבלי הכר, פשוט מהמם ומקצועי ביותר!!, צבעים מעולים ונעימים לעין

לגבי האתרוג - חסר קצת למרות שהמודעה הראשונה הרבה הרבה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
אפרידמן, יפה יפה!
הערה קטנה, יש נקודות בין האותיות KARAT והם לא במקום הנכון.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצבעים

• הוסף לסימניות
השידרוג, ליגה - - -

אבל אפשר כמה הערות? (רק כדי שיהיה מושלם - - -)
1. הנקודות בKARAT, קצת זזו
2. התמונה של הענבים קצת מפריעה, למה שלא תלך על משו וקטורי, איור וכדו'?
3. ההכשר לא יכול לבוא בתווית מאחורה? או שאלו הדרישות?
(אם אלו דרישות ההכשר, אפשר לנסות לשכנע אותם,
אני הצלחתי להעביר הכשר של יין לגב האריזה. בעצם זה לא היה לנדאו - - -)
4. ה150 מ"ל ורכיבים טבעיים, להצמיד אותם אחת לשניה
5. לגבי האתרוגים, הסלוגן של אין מה להשוות, כבר קיים (במוצר אחר אומנם, אבל קיים - - -)

• הוסף לסימניות
חבר'ה מצטער שאני קוטע אתכם, אבל מה אתם אומרים על העיטורים ברקע (זה רץ היום בארץ, השאלה האם זה לא מוגזם כאן)?

• הוסף לסימניות
האמת שזה רץ פה בארץ בכל מקום - - -
ולא תמיד זה קשור.

אבל פה זה ממש, אבל ממש מוסיף!

• הוסף לסימניות
זה משתלב מאוד יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;65530:
השידרוג, ליגה - - -

אבל אפשר כמה הערות? (רק כדי שיהיה מושלם - - -)
1. הנקודות בKARAT, קצת זזו
2. התמונה של הענבים קצת מפריעה, למה שלא תלך על משו וקטורי, איור וכדו'?
3. ההכשר לא יכול לבוא בתווית מאחורה? או שאלו הדרישות?
(אם אלו דרישות ההכשר, אפשר לנסות לשכנע אותם,
אני הצלחתי להעביר הכשר של יין לגב האריזה. בעצם זה לא היה לנדאו - - -)
4. ה150 מ"ל ורכיבים טבעיים, להצמיד אותם אחת לשניה
5. לגבי האתרוגים, הסלוגן של אין מה להשוות, כבר קיים (במוצר אחר אומנם, אבל קיים - - -)
ובכן
בנוגע לנקודות - שמתי לב.
ענבים זה תקוע על תווית עד כדי כך? יש לך משהו ספציפי להציע?
אין אלו דרישות ההכשר, וכרגע - לא תודפס תוויות אחורית. אך סתם ככה - למה שהכשר יתעכש להיות מקדימה?
בנוגע לאתרוגים - גם ה'סלוגן' איך שקראת לזה - של ה'שלא ישכנעו אותך' מורכב משתי מודעות - אחת ישנה של זול פה בעצם כל הרעיון של טענות ומענות וכו' והשניה - מתחילת שנת ס"ז של תוכנית 'ערבים' של הצדקה (אגב, היא יצאה לאור בסופו של דבר?)
ורציתי לשאול האם הצימוד אותיות נורמלי?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרידמן;65544:
ובכן
.
ענבים זה תקוע על תווית עד כדי כך? יש לך משהו ספציפי להציע?
זה קצת באנאלי לשים ענבים לתווית יין, תחשוב על זה שבכל התויות היו שמים ענבים, מה היה מבדיל בין אחת לשניה על המדף? לכן תחשוב על כיוון קצת שונה - - -
אולי משו שמזכיר קראט?

אין אלו דרישות ההכשר, וכרגע - לא תודפס תוויות אחורית. אך סתם ככה - למה שהכשר יתעכש להיות מקדימה?
לך תבין למה התעקשו, הם הסבירו כל מיני דברים על הצרכן שרוצה לדעת ישר מה ההכשר, ועוד כל מיני תירוצים מענינים יותר ומענינים פחות.
אבל לא חסר לך טקסט לתווית או למשל בר קוד? (שבד"כ הולך בגב
)

- - -

• הוסף לסימניות
כנ"ל אין גב, וחוץ מזה - מישהו הציע לי לשים יהלום, אבל לך תמצא יהלום...
יש לך המלצה?
וחוץ מזה - זה יהיה קצת תקוע לא?

• הוסף לסימניות
תסתכל באתרים של יקבים, ותקבל השראה - - -
אין סוף לרעיונות, ולא, זה לא תקוע!

אתה נתיבי?
אם כן אני אנסה להעלות לך כמה דוגמאות מוצלחות - - -

• הוסף לסימניות
אם תוכל/י להעלות לי כמה תמונות אני ממש ממש אודה לך . בל"נ
ישכיוח (ישר כח)

• הוסף לסימניות
העיצוב של התוית מקסים!
אולי באמת ענבים זה קצת בנאלי, והיום עושים ין עם תויות שבכלל לא קשורות (בעיקר גרפיקה מיוחדת) - אבל העיצוב ממש יפה ועדין ויוקרתי.
אם אין תוית אחורית חסר לך טקסט - בדר"כ כותבים כשר וכו' גם לפי הבית יוסף, ועוד כל מיני, וכמובן ברקוד.

האתרוגים - את זה עם הטקסט אהבתי יותר, מבחינת עיצוב. השינויים בצבע הכותרת לא מוסיפים, ושכחת את הנק' השלישית...

• הוסף לסימניות
התווית מאד מאד יפה.צבעים מקסימים. העיטור יפה ומתאים. כשמשהו רץ בארץ, יפה להשתמש בו, זה נותן תחושה עכשווית. (כמוןב, לא אם זה 'תקוע'.) יש אופנה גם בגרפיקה.

פרסומת האתרוגים לא נראית טוב. צריך לעבוד על המיקומים, הכיתובים, הכל. זה נראה סתם נמצא על הדף, כאילו לא עיצבו אלא הניחו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה