- הוסף לסימניות
במקרה של נהג רכב (שמתפרע על הכביש) אני קורא "למשטרה"אם הם לא נוהגים לפי הכללים תקרא להם בדיוק כמו שאתה קורא לנהג מכוניות שלא נוהגים לפי הכללים!
במקרה של נהג רכב (שמתפרע על הכביש) אני קורא "למשטרה"אם הם לא נוהגים לפי הכללים תקרא להם בדיוק כמו שאתה קורא לנהג מכוניות שלא נוהגים לפי הכללים!
1 מעולה!(אני רק חושב שצריך להיות אוביקטיבי)1 במקרה של נהג רכב (שמתפרע על הכביש) אני קורא "למשטרה"
2 ואתה עדיין חושב שהם לא "רוצחי הקורקינט"?
בגדול אתה צודק, שניהם בפוטנציאל לחזור לבית החם עם שורה בקורות חיים: הרגתי עובר אורח על לא עוול בכפו / בפוטנציאל לא לחזור לבית בכלל.אם הם לא נוהגים לפי הכללים תקרא להם בדיוק כמו שאתה קורא לנהג מכוניות שלא נוהגים לפי הכללים!
אולי במקום כל הוויכוחים מישהו יכןל להביא סטטיסטיקה של פצועים והרוגים בשנה לפי קטגוריות של כלים??
הבעיה היא כמובן גם הכלי .הבעייה היא כמובן לא הכלי אלא הרוכב
צריך בכביש מודעות של נהג, דהיינו לפני צומת להאט, או אם אוטובוס חוסם את שדה הראייה אתה לא מאיץ כי אולי יבוא הולך רגל מאחוריו וכו וכו
המשטרה חייבת לאכוף את העניין ולא בדוחות שאין מה לעשות נגד קטינים (שהם עיקר הבעייה) אלא בהחרמת הכלי במקום!,
ולהתחיל לאכוף במיידי, הגיע הזמן
אין נהיגה בלי רישיון (גם תיאוריה לא מספיק לדעתי צריך ניסיון גם)
אז אם גם הרבנים מתריעים על זה-אח שלי ראה את ר' דב לפני כמה שנים חוזר מישיבת סלבודקא לביתו ברח' הרב שר
ולפתע עבר שם ילד או נער צעיר רכוב על קורקינט חשמלי
ר' דב צעק עליו ממש
בצורה הכי חריפה שיש
ונראה לי שאז הוא כתב את המכתב הזה
![]()
החוק קיים.כתבו כאן על חיוב לימוד תאוריה לרוכבי הקורקינט
ואני כנהג ממש מסכים
בלת"ק
אח שלי ראה את ר' דב לפני כמה שנים חוזר מישיבת סלבודקא לביתו ברח' הרב שר
ולפתע עבר שם ילד או נער צעיר רכוב על קורקינט חשמלי
ר' דב צעק עליו ממש
בצורה הכי חריפה שיש
ונראה לי שאז הוא כתב את המכתב הזה
צפה בקובץ המצורף 2097251
זה העיקר.הבעיה היא, בין השאר, בהורים שלא מסוגלים לעמוד מול ילדיהם ולהפעיל סמכות הורית.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים